YJ: Een Organisch Vormgegeven Bijzettafel met Unieke Esthetiek

Een Meesterwerk van Lai Jiebin

Inleiding:

De YJ bijzettafel, ontworpen door Lai Jiebin, is geïnspireerd door de lange-termijnvisie van ontwerpers op massief houten meubels. Het straalt altijd een stabiele en rustige sfeer uit. Met zijn organische vormgeving en gebogen oppervlakken creëert dit ontwerp een comfortabele en ontspannen woonomgeving. Door moderne levensscènes te integreren, biedt de YJ bijzettafel de benodigde functionaliteit.

De YJ bijzettafel onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en sterke punten. Het organische ontwerp met gebogen lijnen geeft het hout een nieuwe 3D-vorm, waardoor de esthetiek wordt verbeterd. Dynamische en statische balans, esthetische elementen en functionaliteit zijn harmonieus geïntegreerd. De visuele stroming voegt een gevoel van leegte toe aan de moderne woonruimte en geeft gebruikers een uniek en energiek gevoel.

De YJ bijzettafel wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën. Het wordt verwerkt met 3D-gebogen CNC en direct geassembleerd door hout te snijden. Het tafelblad is bedekt met OSMO-wasolie en de primer blijft ongeverfd. Met afmetingen van 80 cm lengte, 54 cm breedte en 70 cm hoogte, past de YJ bijzettafel perfect in elke ruimte.

Deze bijzettafel is niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zich. Dankzij zijn unieke esthetiek kan de YJ bijzettafel ook dienen als sculptuur of decoratie.

Het project werd voltooid in Chongqing in februari 2023. Tijdens het ontwerpproces waren er uitdagingen op het gebied van constructie, waarbij de precieze rangschikking van houten structuren en verbindingen moest worden aangepast om het uiteindelijke ontwerp te bereiken.

De YJ bijzettafel is een voorbeeld van innovatief design dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp de Iron A' Design Award heeft gewonnen in de categorie Meubelontwerp. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De YJ bijzettafel wordt geprezen om zijn integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, waardoor het bijdraagt aan een betere wereld.

Met zijn unieke esthetiek en functionaliteit is de YJ bijzettafel een must-have voor liefhebbers van design en kunst. Het voegt een vleugje elegantie en originaliteit toe aan elke ruimte.

Afbeeldingen: Lai Jiebin


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Lai Jiebin
Afbeeldingscredits: Image # 1, # 2, # 3, # 4, # 5 artist Lai jiebin
Projectteamleden: Lai Jiebin
Projectnaam: YJ
Projectklant: Lai Jiebin


YJ IMG #2
YJ IMG #3
YJ IMG #4
YJ IMG #5
YJ IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp