Hourglass: Een Multifunctionele Plank die de Tijd Weerspiegelt

Een Uniek Ontwerp van Yu Ren

Inleiding:

De Hourglass is een multifunctioneel meubelstuk dat is geïnspireerd op de kunst van de tijd. Dit unieke ontwerp, gemaakt door Yu Ren, combineert verschillende basisfuncties en verandert van een kapstok in de ochtend, naar een plank in de middag en een lamp in de avond. Met Hourglass worden mensen herinnerd aan de voortgang van de tijd en worden ze aangemoedigd om het leven ten volle te ervaren.

Hourglass is een veelzijdig meubelstuk dat niet alleen voldoet aan de basisbehoeften, maar ook zorgt voor een gevoel van ervaring en geluk. Het is geschikt voor gebruik in verschillende situaties en de lamp geeft geen warmte af, omdat het gebruik maakt van een lichtbron met een lage temperatuur.

De Hourglass plank bestaat uit drie gekleurde roestvrijstalen delen en twee milieuvriendelijke platen van verschillende groottes als legplanken. De legplanken en het roestvrij staal zijn verbonden met behulp van hoekijzerschroeven. De schroef aan de bovenkant van de plank kan worden gebruikt als kapstok. De gebruiker kan de lamp eraf halen en deze in verschillende situaties gebruiken.

Met een breedte van 500 mm, een diepte van 500 mm en een hoogte van 1700 mm, heeft de Hourglass plank de perfecte afmetingen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Hourglass is niet zomaar een meubelstuk, het is een interactieve metgezel. Je kunt tassen, kleding en andere items op de plank leggen en vervolgens de lamp meenemen naar de bank om rustig een boek te lezen, of je kunt het gebruiken in je tuin om 's avonds van een moment van stilte te genieten.

Het ontwerpproces van Hourglass begon in juli 2020 in Shenzhen en werd in januari 2021 afgerond. Gedurende het proces is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften en gewoonten van mensen in het dagelijks leven. Het doel was om een product te ontwikkelen dat het leven eenvoudiger en leuker maakt. Het grootste uitdaging was om de twee basisfuncties op een juiste manier te combineren en gebruikers niet alleen tevreden te stellen, maar ook plezier te bieden.

Hourglass heeft erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp en innovatie. Het ontwerp heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in technische kenmerken en artistiek vakmanschap, en die positieve gevoelens, verbazing en verwondering opwekken.

Met Hourglass brengt Yu Ren een uniek en functioneel meubelstuk op de markt dat de tijd weerspiegelt en mensen inspireert om het leven ten volle te ervaren. Het is een meesterwerk dat zowel esthetisch als praktisch is, en een waardevolle toevoeging aan elk interieur.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Projectteamleden: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Projectnaam: Hourglass
Projectklant: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd


Hourglass  IMG #2
Hourglass  IMG #3
Hourglass  IMG #4
Hourglass  IMG #5
Hourglass  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp