Innovatieve Yoga Kledinglijn Wint Prestigieuze Designprijs

Asana Guide Line Apparel door Florencia Fiocca combineert comfort met functie

Yoga verandert levens en als het genoeg levens verandert, verandert het de wereld. Dit is de drijfveer achter de nieuwe kledinglijn Asana Guide Line Apparel, ontworpen door Florencia Fiocca. De collectie, die onlangs de Iron A' Design Award in de wacht sleepte, is een perfecte fusie van vorm en functie, speciaal ontworpen om yogabeoefenaars te ondersteunen.

De Asana Guide Line Apparel collectie is specifiek gericht op yoga en ontworpen om de grip tijdens yogahoudingen te verbeteren. De lijn omvat een sweatshirt, broeken, harem broeken en een top, allemaal voorzien van interne gripkoorden die fungeren als een as tijdens de houdingen. Dit biedt niet alleen veiligheid, maar bevordert ook een bewuste ademhaling. De kledingstukken, gemaakt van gebreid biologisch katoen geproduceerd in Argentinië, bieden comfort en ondersteuning door middel van de geïntegreerde gidsen.

De tanktop is ontworpen om de Gomukhasana houding te vergemakkelijken, met name het rekken van triceps en schouders. De sweatshirt heeft een verstelbare gids die helpt bij het openen van de voor- en achterkant van de borst in de Krijger en Trikonasana houdingen. De Gaucho broek met een gids in het midden ondersteunt de Baddha Konasana of vlinderhouding, terwijl de Elephant broek met grips in de zoom een extreme beenstretch mogelijk maakt.

De ontwerpuitdagingen waren aanzienlijk, met name het integreren van tegengestelde krachten voor een stabiele ondersteuning. Het team, bestaande uit yogi's met een diepgaande kennis van yoga, heeft met hun ervaring de problemen en oplossingen gevonden, rekening houdend met bewuste beweging, lichaamstemperaturen en sensorische stemming.

De collectie is niet alleen praktisch en innovatief, maar voldoet ook aan professionele en industriële eisen. Het is een eerbetoon aan de integratie van de beste praktijken uit de industrie en bekwame technische kenmerken. De kledinglijn levert voldoening en positieve gevoelens op, wat bijdraagt aan een betere wereld.

De Asana Guide Line Apparel heeft de Iron A' Design Award in 2024 gewonnen, een bevestiging van de kwaliteit en innovatie die Florencia Fiocca in haar ontwerpen brengt. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële vereisten. Het is een respectabele erkenning voor ontwerpen die integratie van de beste praktijken uit de industrie en bekwame technische eigenschappen tonen.

Met deze bekroning zet Florencia Fiocca een belangrijke stap in de wereld van sportgoederen, fitness en recreatie-uitrusting design. Haar toewijding aan duurzaamheid, comfort en ondersteuning in yoga kleding is een inspiratiebron voor velen en een voorbeeld van hoe innovatie en design hand in hand kunnen gaan met een gezonde levensstijl.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: FFOCCO
Afbeeldingscredits: FFOCCO Maria Eugenia Di Rago PH Candelaria Llamazares Lucia Baez
Projectteamleden: Florencia Fiocca
Projectnaam: Asana Guide Line Wear
Projectklant: FFOCCO


Asana Guide Line Wear IMG #2
Asana Guide Line Wear IMG #3
Asana Guide Line Wear IMG #4
Asana Guide Line Wear IMG #5
Asana Guide Line Wear IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp