Revolutionaire Fietskleding voor Vrouwen Wint Prestigieuze Prijs

Jelenew's Innovatieve Jersey Bekroond met Zilveren A' Design Award

De grenzen van vrouwelijke fietskleding worden verlegd met Jelenew's nieuwste creatie, een jersey die zowel stijl als prestatie optimaliseert.

Fietsen is een sport die steeds meer in de belangstelling staat, en met name vrouwen nemen de fiets steeds vaker ter hand. Jelenew Incorporated heeft deze trend opgemerkt en een baanbrekende korte mouwen jersey ontworpen die niet alleen de aerodynamica verbetert, maar ook voldoet aan de esthetische wensen van vrouwelijke fietsers. De inspiratie voor dit ontwerp komt van de aerodynamica zelf, waarbij luchtstromen worden omgeleid om de weerstand te minimaliseren.

Wat deze jersey onderscheidt, is de combinatie van technische stof met aero-strepen en een 4D op maat gemaakt ontwerp dat speciaal is aangepast aan de vrouwelijke anatomie. Deze aanpak resulteert in een kledingstuk dat niet alleen de luchtweerstand vermindert, maar ook een perfecte pasvorm biedt en daarmee het fysieke ongemak na inspanning verlicht.

De jersey is vervaardigd uit een mix van 85 procent nylon en 15 procent polyurethaanvezel, waardoor het een ultralichte ervaring biedt met slechts 125 gram. De ademende stof bevordert de transpiratie en houdt de drager droog en comfortabel. Daarnaast zorgt de pro fit snijtechnologie voor een ideale compressie op de spieren, wat bijdraagt aan het verminderen van spiervermoeidheid en de opbouw van melkzuur.

Ontworpen en ontwikkeld in Parijs, Frankrijk, heeft dit project geleid tot een product dat niet alleen de aandacht trekt vanwege zijn functionaliteit, maar ook vanwege zijn stijlvolle ontwerp. Het onderzoek achter dit ontwerp benadrukt de behoefte aan fietskleding die verder gaat dan alleen comfort en prestatie, en die ook esthetisch aantrekkelijk is voor vrouwelijke fietsers.

De uitdaging om een evenwicht te vinden tussen prestatie en stijl werd overwonnen door innovatief gebruik te maken van technische stoffen en geavanceerde aanpassingstechnieken. Het resultaat is een product dat de perceptie van professionele fietskleding voor vrouwen herdefinieert en hen aanmoedigt om de vreugde van het fietsen te omarmen.

De inzet van Jelenew voor milieubescherming blijkt ook uit het gebruik van biologisch afbreekbaar Coats naaigaren, wat bijdraagt aan duurzame productie en consumptie. Deze toewijding aan zowel kwaliteit als duurzaamheid heeft ertoe geleid dat Jelenew in 2024 de Zilveren A' Design Award in de wacht sleepte, een erkenning voor topdesign dat uitmunt in creativiteit en professionele uitmuntendheid.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jelenew Incorporated
Afbeeldingscredits: Jelenew Incorporated
Projectteamleden: Jelenew Incorporated
Projectnaam: Jelenew Mercuria
Projectklant: Jelenew Incorporated


Jelenew Mercuria IMG #2
Jelenew Mercuria IMG #3
Jelenew Mercuria IMG #4
Jelenew Mercuria IMG #5
Jelenew Mercuria IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp