RT9000: Revolutionaire Massagestoel Geïnspireerd door Supercars

Shanghai Rongtai's Innovatie Levert Armstretching en Totale Ontspanning

De RT9000 massagestoel, geïnspireerd door de esthetiek en innovatie van supercars, biedt een unieke combinatie van design en technologie voor een ongeëvenaarde ontspanningservaring.

In een wereld waar technologie en comfort steeds meer samensmelten, introduceert Shanghai Rongtai Health Tech Co., Ltd. de RT9000 massagestoel. Dit meesterwerk, geïnspireerd door de dynamiek en het design van supercars, is uitgerust met multifunctionele schaardeuren die niet alleen een stijlvolle entree bieden, maar ook een nieuwe functie van armstretching mogelijk maken. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een perfecte balans tussen gebruiksgemak en functionaliteit.

De RT9000 onderscheidt zich als de eerste professionele massagestoel in de industrie die de ervaring van een 'ruimtewandeling' simuleert, geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Dankzij het dynamische gesplitste drukontlastingssysteem en de multifunctionele schaardeuren, biedt het product volledige ledemaatstretching en totale lichaamsontspanning. De geavanceerde interactietechnologie zorgt voor een comfortabele en boeiende ervaring.

De realisatie van de RT9000 is mogelijk gemaakt door verstelbare schaardeuren, een 4D Lingxi-chip op millimeterniveau, een flexibel railondersteuningssysteem voor traploze aanpassing over een breder scala van hoeken, vingerafdrukherkenning zonder aanraking, 64 sets luchtzakken en slimme APP-connectiviteit. Deze technologische hoogstandjes zorgen voor een massagestoel die zijn tijd ver vooruit is.

Met afmetingen van 1740 mm x 870 mm x 1243 mm, biedt de RT9000 een ruime en comfortabele zitplaats. De stoel is niet alleen een toonbeeld van design, maar ook van slimme interactie. De RT9000 identificeert nauwkeurig verschillende lichaamsdelen op basis van de lichaamscurves van de gebruiker en past automatisch de massage-intensiteit aan. Het dynamische gesplitste drukontlastingssysteem maakt gelijktijdige been- en voetbewegingen en armstretching mogelijk, terwijl de combinatie met 64 sets luchtzakken de bloedcirculatie bevordert en zo de gezondheid van gebruikers verbetert.

Ontwikkeld in oktober 2021 in Shanghai en gelanceerd in december 2023 in China, is de RT9000 het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatie. Het ontwerpteam heeft traditionele massagestoelen getransformeerd door multifunctionele schaardeuren te integreren met een dynamisch massagesysteem, wat resulteert in een omvattende full-body ontspanningservaring. De RT9000 biedt een intelligente, gepersonaliseerde full-body massageoplossing die effectief de veelvoorkomende stress- en gezondheidsproblemen in het moderne leven aanpakt.

De RT9000 is bekroond met de prestigieuze Platinum A' Design Award in de categorie Sportartikelen, Fitness en Recreatieapparatuur Ontwerp in 2024. Deze erkenning wordt toegekend aan wereldklasse, uitzonderlijke en zeer innovatieve ontwerpen die ongeëvenaarde professionaliteit, genialiteit tonen en bijdragen aan het welzijn van de samenleving. De RT9000 is niet alleen een massagestoel, het is een kunstwerk dat de grenzen van kunst, wetenschap, design en technologie verlegt en bijdraagt aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shanghai Rongtai Health Tech. Corp. Ltd
Afbeeldingscredits: Shanghai Rongtai Health Tech. Corp. Ltd
Projectteamleden: Xiang Li Jianning Yang
Projectnaam: Rt9000
Projectklant: Shanghai Rongtai Health Technology Corporation Limited


Rt9000 IMG #2
Rt9000 IMG #3
Rt9000 IMG #4
Rt9000 IMG #5
Rt9000 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp