Revolutionaire Ontspanning: S80 Massagestoel

Shanghai Rongtai onthult een nieuwe dimensie van welzijn

Geïnspireerd door de luxe van eersteklas vliegtuigcabines, introduceert Shanghai Rongtai Health Tech Co., Ltd. de S80 massagestoel, een toonbeeld van innovatie en comfort voor het hele gezin.

De S80 massagestoel, een creatie van Shanghai Rongtai Health Tech Co., Ltd., is een staaltje van geavanceerde technologie en design, geïnspireerd door de serene omgeving van eersteklas vliegtuigcabines. Het elegante uiterlijk en de frisse kleuren van de stoel zijn verrijkt met spuitgegoten onderdelen en leer, wat resulteert in een gestroomlijnd en verfijnd ontwerp. De ontwerpers hebben niet alleen aandacht besteed aan het visuele aspect, maar ook aan de zintuiglijke ervaring, door aangename geuren, zachte verlichting en transcendente muziek te integreren, waardoor een alomvattende ervaring van hoge kwaliteit en prestatie wordt geboden.

De S80 onderscheidt zich door zijn vermogen om een rustige, allesomvattende ruimte te creëren waar gebruikers zich dagelijks kunnen onderdompelen om herboren en vernieuwd te worden. Dankzij de combinatie van professionele massagetechnieken, digitale aromatherapie, meditatiemuziek en stembegeleiding biedt het product een exclusieve persoonlijke massageservice voor alle gezinsleden. Dit helpt gebruikers om een algehele ontspanning van lichaam en geest te realiseren en een positieve houding en een gezond lichaam te behouden.

De S80 is vervaardigd met behulp van spuitgegoten onderdelen en beschikt over een gestoffeerde schaal, een opklapbare tablethouder en een stereo Dolby-luidspreker met dubbele kanalen, inclusief schouderairbags. Met afmetingen van 1680 mm x 775 mm x 1190 mm is de stoel een indrukwekkende toevoeging aan elke woonruimte. De S80 biedt meerdere massageprogramma's en 15 massagetechnieken, detecteert meerdere indexen van de gebruiker en biedt zo een gerichte massage die de gebruiker echt begrijpt.

De S80 is ontwikkeld in mei 2021 in Shanghai en gelanceerd in januari 2023 in China. Het onderzoek achter de S80 richtte zich op het leveren van diensten die verder gaan dan de fysieke massage van traditionele massagestoelen. Gedefinieerd als een essentieel element voor een 'staycation', helpt de S80 gebruikers om een algehele ontspanning van lichaam en geest te bereiken. De combinatie van massage, aromatherapie, meditatiemuziek en stembegeleiding stelt gebruikers in staat zich onder te dompelen in een professionele massageservice.

In vergelijking met concurrenten is de S80 intelligenter, bereikt het een breder publiek en is het aanpasbaar aan meer scenario's. Gebruikers kunnen hun identiteit verifiëren via vingerafdrukscanning en toegang krijgen tot hun gepersonaliseerde interface, waardoor ze een op maat gemaakte massage-ervaring krijgen. De S80 maakt ook gebruik van AIM om dynamisch de lichaamsgegevens en massagevoorkeuren van gebruikers te leren en te modelleren. Rekening houdend met de lichaamsbouw van Aziaten, is de railkromming verlengd tot 143 cm.

De S80 is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Sportartikelen, Fitness en Recreatieapparatuur Design in 2024. Deze prijs wordt toegekend aan topontwerpen die blijk geven van creativiteit, professionaliteit en opmerkelijke innovatie. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheden, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en roepen positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shanghai Rongtai Health Tech. Corp. Ltd
Afbeeldingscredits: Shanghai Rongtai Health Tech. Corp. Ltd
Projectteamleden: Qing Xu Shibao Yang
Projectnaam: S80
Projectklant: Shanghai Rongtai Health Technology Corporation Limited


S80 IMG #2
S80 IMG #3
S80 IMG #4
S80 IMG #5
S80 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp