Revolutionaire Fitnessinnovatie: Slide Roller Pro

Veelzijdig Trainingsapparaat Vervangt 15 Fitnessapparaten

De Slide Roller Pro, ontworpen door Daniel De Burgos Bengoechea, is een baanbrekende uitvinding die functionaliteit en esthetiek naadloos combineert, waardoor het een must-have is voor thuisfitness.

In de huidige wereld waar thuisfitness steeds populairder wordt, biedt de Slide Roller Pro een innovatieve oplossing die niet alleen ruimtebesparend is, maar ook een breed scala aan oefeningen mogelijk maakt. Dit multifunctionele fitnessapparaat is het resultaat van een zorgvuldig ontwerpproces dat begon tijdens de pandemie, toen de noodzaak voor thuis trainen duidelijk werd.

De Slide Roller Pro onderscheidt zich door zijn vermogen om tot wel 15 traditionele fitnessapparaten te vervangen. Met zijn gepatenteerde multi-grip ontwerp kunnen gebruikers genieten van een ergonomische ervaring met meer dan 20 verschillende gripmogelijkheden. Dit bevordert niet alleen de veelzijdigheid van de oefeningen, maar ook het gebruiksgemak.

Daniel De Burgos Bengoechea heeft met de Slide Roller Pro een apparaat gecreëerd dat niet alleen focust op spierontwikkeling, maar ook bijdraagt aan revalidatie, spierherstel en verbeterde flexibiliteit. Het ontwerp is geoptimaliseerd voor alle leeftijdsgroepen en is een perfecte aanvulling voor diverse fitnessdisciplines zoals HIIT, Bodybalance en Yoga.

De ontwikkeling van de Slide Roller Pro begon met een handmatige schets en werd vervolgens in 3D uitgewerkt. Het prototype, gemaakt van veilige en duurzame materialen zoals aluminium, schuim en roestvrijstaal, bleek perfect te werken. Met een lengte van 125 cm, een diameter van 15 cm en een gewicht van 5 kg, is het apparaat niet alleen functioneel maar ook gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

De Slide Roller Pro heeft internationale erkenning gekregen, waaronder de gouden medaille op de Geneva International Exhibition of Inventions en de Iron A' Design Award in de categorie Sporting Goods, Fitness and Recreation Equipment Design in 2024. Deze prijzen bevestigen de innovatieve waarde en de praktische toepasbaarheid van het ontwerp.

Met zijn gepatenteerde ontwerp en de erkenning van de designgemeenschap, zet de Slide Roller Pro een nieuwe standaard in de wereld van fitnessapparatuur. Het is een toonbeeld van hoe innovatie en design kunnen samenkomen om een product te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische aanvulling vormt voor elk modern interieur.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Daniel de de Burgos Bengoechea
Afbeeldingscredits: Image credit: Daniel de Burgos, Estibaliz Argote
Projectteamleden: Daniel de Burgos, Estibaliz Argote
Projectnaam: Slide Roller Pro
Projectklant: Slide Roller PRO


Slide Roller Pro IMG #2
Slide Roller Pro IMG #3
Slide Roller Pro IMG #4
Slide Roller Pro IMG #5
Slide Roller Pro IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp