Veizla Office: Een Hoogwaardig en Duurzaam Thuiskantoor Bureau

Een Stijlvolle Oplossing voor de Groeiende Behoefte aan Compacte, In Hoogte Verstelbare Thuiskantoor Bureaus

Met de opkomst van thuiswerken als gevolg van recente ontwikkelingen, is er een groeiende behoefte aan functionele en esthetisch aantrekkelijke thuiskantoor meubels. Het Veizla Office bureau is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen en biedt een hoogwaardige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een compact, in hoogte verstelbaar bureau van duurzame materialen.

Het Veizla Office bureau is ontworpen door Per Ploug, een gerenommeerde ontwerper die bekend staat om zijn innovatieve en functionele ontwerpen. Het bureau is onderdeel van de Veizla-collectie, die zich richt op het creëren van hoogwaardige meubels die perfect passen in een moderne levensstijl.

Wat het Veizla Office bureau onderscheidt van andere thuiskantoor bureaus op de markt, is de combinatie van functionaliteit en esthetiek. In plaats van een eenvoudig H-frame van staal of aluminium met een goedkope bureaublad, heeft het Veizla bureau een elegante en tijdloze uitstraling dankzij het gebruik van duurzaam massief hout.

Een van de belangrijkste kenmerken van het Veizla Office bureau is de mogelijkheid om de hoogte aan te passen. Dit maakt het bureau geschikt voor mensen van verschillende lengtes en zorgt voor een ergonomische werkhouding. De hoogteverstelling wordt eenvoudig bediend met een elektronische knop die onder het bureaublad is gemonteerd.

Naast de hoogteverstelling heeft het Veizla Office bureau ook ingebouwde lades en kabelbeheer. De lades bieden voldoende opbergruimte voor kantoorbenodigdheden en persoonlijke spullen, terwijl het kabelbeheer ervoor zorgt dat de kabels netjes en georganiseerd blijven. Het kabelbeheer is toegankelijk vanaf de bovenkant van het bureaublad en vanaf de onderkant via een klein luik.

Het Veizla Office bureau wordt op bestelling gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën. Het bureau heeft een onzichtbaar stalen frame dat is bekleed met massief eikenhouten details. Het bureaublad is gemonteerd op een op maat gemaakt stalen frame dat verbinding maakt met de hoogteverstellingstechnologie. Het bureaublad zelf is gemaakt van duurzaam massief hout van 20 mm dikte, wat zorgt voor een stevige en stabiele constructie.

Het Veizla Office bureau is een resultaat van zorgvuldig onderzoek en ontwikkeling. Het ontwerpteam heeft een schaalmodel gebouwd om de esthetiek en functionaliteit te testen en te verfijnen. Het doel was om een bureau te creëren dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is, en dat naadloos past in verschillende interieurstijlen.

Met zijn unieke combinatie van hoogwaardige materialen, functionaliteit en esthetiek is het Veizla Office bureau een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een compact, in hoogte verstelbaar thuiskantoor bureau. Of je nu een freelancer bent die regelmatig vanuit huis werkt, of gewoon een comfortabele en stijlvolle werkplek wilt creëren, het Veizla Office bureau biedt de perfecte oplossing.

Het Veizla Office bureau is ontworpen en geproduceerd door Pemara Design Ltd. Alle foto's zijn gemaakt door Paul Sherwood Photography en het ontwerp is beschermd door het auteursrecht van Pemara Design Ltd.

Het Veizla Office bureau heeft ook erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit, technische vaardigheden en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Per Ploug
Afbeeldingscredits: All photos by Paul Sherwood Photography.
Projectteamleden: Per Ploug
Projectnaam: Veizla Office
Projectklant: Per Ploug


Veizla Office IMG #2
Veizla Office IMG #3
Veizla Office IMG #4
Veizla Office IMG #5
Veizla Office IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp