Maitreya Oriental Magnolia Garden G4: Een Uniek Model Huis

Ontworpen door Shanghai GuangYing Decoration Consulting

Inleiding

Het project Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 combineert op een unieke manier de eenvoudige moderne oriëntalisme en de ongerepte landschappen in een beperkte ruimte. Met aandacht voor de cultuur, omstandigheden en gewoonten in Yunnan, weerspiegelt het de gloednieuwe uitstraling van modernisering in Yunnan, van rustiek naar geavanceerd op een progressieve manier.

Ontwerper Shanghai GuangYing Decoration Consulting heeft met dit project een interieurontwerp gecreëerd dat gebaseerd is op het concept van de evolutie van steden. Het project straalt een elite sfeer uit van de moderne stad en maakt gebruik van veel zachte decoratie gemaakt van natuurlijke materialen om de ruimte aan te vullen met rustige en vriendelijke elementen. De details van de decoratie zijn verfijnd en gelaagd.

De materialen die gebruikt zijn in dit project zijn onder andere stoffen wandbekleding met ingebedde metalen staven, een natuurstenen vloer in de woonkamer, en leisteenbekleding op de muren van de badkamer en keuken. De meubels zijn gemaakt van massief hout, leer, stof, spons en metaal. Het bed is met de hand geweven en op maat gemaakt.

Dit project creëert een sfeer die zowel teder als goed geordend is, door middel van eenvoudige lijnen en ongepolijste tinten. De openbare ruimte is ruim, groots en licht, en de meubels zijn goed geplaatst. De privéruimte is zacht van kleur en vrij van complexe decoraties, waardoor bewoners in contact kunnen komen met hun mooie dromen en kunnen genieten van een zorgeloos gevoel van ontspanning.

Het project Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 is gestart in maart 2021 in Mile, Yunnan. Het voorbereidende werk werd in mei 2021 afgerond en het debuteerde ook in mei 2021. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan om elke ruimte van dit product visueel divers te maken. De woonkamer is versierd met verschillende zachte meubels van verschillende materialen om een ​​harde visuele textuur met verfijnde verhoudingen te creëren. De grote Franse deuren vermengen het interieur en het exterieur landschap, terwijl de theekamer, eetkamer en woonkamer een eenheid vormen en een volledig functionele rustplaats bieden voor lichaam en geest.

Een van de grootste uitdagingen van dit project lag in het integreren van de moderne mode van Shanghai met het rustieke landschap van Yunnan, en het creëren van een functionele en visuele fusie van de ruimte. Het ontwerpteam hoopte indruk te maken op bewoners en gasten door middel van stijl, materiaalkeuze, elementenarrangement en toewijding aan het ontwerp, zonder te vertrouwen op complexe configuraties of luxueuze decoraties.

Het project Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Het project is geprezen voor het incorporeren van best practices op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie, en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Het project Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 is een uniek model huis dat de perfecte balans vindt tussen moderne stedelijke elegantie en rustieke charme. Met zijn zorgvuldig ontworpen details en harmonieuze esthetiek is dit project een inspiratie voor liefhebbers van kunst, architectuur, ontwerp, innovatie en technologie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Light and Shadow Design
Afbeeldingscredits: Light and Shadow Design
Projectteamleden: Light and Shadow Design
Projectnaam: Maitreya Oriental Magnolia Garden G4
Projectklant: Light and Shadow Design


Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 IMG #2
Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 IMG #3
Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 IMG #4
Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 IMG #5
Maitreya Oriental Magnolia Garden G4 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp