Maitreya Oriental Magnolia Garden G2: Een Modern Minimalistisch Interieurontwerp

Een Modelhuis Ontworpen door Shanghai GuangYing Decoration Consulting

Met minder decoratie en meer lege ruimtes hebben we een modern minimalistische interieurruimte gecreëerd met een informele en ontspannen gezinssfeer en een rijke visuele gelaagdheid, zodat de bewoners beter de warmte van thuis kunnen voelen.

Het Maitreya Oriental Magnolia Garden G2 is een uniek modern minimalistisch interieurontwerp dat zich richt op de sfeer van thuis. In dit ontwerp worden lichte kleuren gebruikt als basiskleur en zijn verschillende gebieden ontworpen met specifieke thema's, zoals ontspanning en comfort in de woonkamer, elegantie en helderheid in de studeerkamer, enzovoort. Hoewel elk gebied zijn eigen kenmerkende stijl heeft, is de essentie van het ontwerp uniform maar rijk aan visuele effecten.

De realisatie van dit ontwerp maakt gebruik van verschillende technologieën en materialen. De wanden zijn bedekt met leer en stoffen bekleding, terwijl de vloer van de woonkamer is bedekt met natuurlijk marmer. In de badkamer en keuken wordt gebruik gemaakt van nieuw materiaal leisteen om de muren te bedekken. Het belangrijkste bankstel is op maat gemaakt met een massief houten structuur, fluwelen kussens, stoffen afwerking, spons en metaal. Abstracte kunstwerken zijn met de hand gemaakt met metalen textuurpatronen en er is gebruik gemaakt van op maat gemaakte verlichting met magnetische rails.

De interactie van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om een gevoel van ontspanning en comfort te creëren. De openbare ruimtes zijn ontworpen om een gevoel van vrije tijd over te brengen, met een eenvoudige en duidelijke indeling om een ruime en transparante ruimte te creëren. De privéruimte benadrukt het concept van comfort en stressvrij zijn. Daarom wordt grijsachtig wit gebruikt als de toon van de kamer en wordt gestroomlijnd meubilair gebruikt om een soepele visuele ervaring te creëren, waarbij complexe verlichting of gedetailleerde configuraties worden vermeden.

Dit project werd gelanceerd in maart 2021 in Mile, Yunnan. Het voltooide zijn vroege werkzaamheden in mei 2021 en werd in dezelfde maand gepresenteerd. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek om aan de visuele en functionele behoeften van de gebruikers te voldoen.

Het Maitreya Oriental Magnolia Garden G2-ontwerp heeft enkele uitdagingen overwonnen, zoals het vinden van de juiste balans tussen lege ruimtes en de eenheid tussen verschillende thema's. Het concept van thuis kan voor verschillende mensen verschillende betekenissen hebben, maar voor mensen die in de moderne samenleving leven, is een thuis meer dan alleen een plek voor vrije tijd. Het moet voldoen aan de verschillende behoeften van de bewoners op basis van ontspanning.

Het Maitreya Oriental Magnolia Garden G2-ontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Het ontwerp combineert best practices op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Light and Shadow Design
Afbeeldingscredits: Light and Shadow Design
Projectteamleden: Light and Shadow Design
Projectnaam: Maitreya Oriental Magnolia Garden G2
Projectklant: Light and Shadow Design


Maitreya Oriental Magnolia Garden G2 IMG #2
Maitreya Oriental Magnolia Garden G2 IMG #3
Maitreya Oriental Magnolia Garden G2 IMG #4
Maitreya Oriental Magnolia Garden G2 IMG #5
Maitreya Oriental Magnolia Garden G2 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp