Twilight Forest: Een Modernistisch Minimalistisch Ontwerp met Natuurlijke Elementen

Een Ontwerp van Yu Fen Lee

Inleiding

Het ontwerp van Twilight Forest, gemaakt door Yu Fen Lee, is geïnspireerd door de persoonlijkheidsstijl van de mannelijke en vrouwelijke klanten, de logica van het dagelijks leven en de locatie in het stedelijke gebied. Dit ontwerp stelt mensen in staat om te genieten van het groene landschap buiten het raam en de romantische schoonheid van de rode herfstbladeren te zien. Het ontwerpteam heeft de natuurlijke elementen buiten het raam speciaal geïntegreerd in het concept van dit werk. Door het gebruik van warme en comfortabele houtmaterialen, in combinatie met helder glas, organische gordijnen en milieuvriendelijke groene bouwmaterialen, is de ruimte ontworpen in een eenvoudige moderne stijl.

Body

Dit project maakt gebruik van eenvoudige en bondige ontwerptechnieken, met behulp van strakke lijnen, zachte houtmaterialen en harmonie tussen wit en grijs. Het is een gelaagde ruimte die met elkaar verweven is en geen gebruik maakt van kunstmatige elementen. Het creëert een ontspannend en warm modern huis voor pasgetrouwden die veel reizen. De openbare ruimte en de studeerkamer met helder glas als afscheiding zorgen voor goede ventilatie en verlichting in de ruimte, waardoor de natuur in de hele ruimte wordt gebracht. Vooral omdat de locatie wordt omringd door een esdoornbos buiten, kan de schoonheid van rode bladeren worden geïntegreerd in het dagelijks leven.

Conclusie

Het ontwerp van Twilight Forest is een unieke combinatie van modernisme, minimalisme en natuurlijke elementen. Het maakt gebruik van eenvoudige en precieze technieken om de schoonheid van de natuur naar binnen te brengen en een ruimte te creëren die ontspanning en comfort uitstraalt. Met zijn elegante stijl en aandacht voor duurzaamheid door het gebruik van groene bouwmaterialen, is dit ontwerp een ware blikvanger. Twilight Forest is een verdiende winnaar van de Bronzen A' Design Award in 2021, en draagt bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven en het maken van de wereld een betere plek.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: YU FEN LEE
Afbeeldingscredits: Guan Pin Design
Projectteamleden: YU FEN LEE
Projectnaam: Twilight Forest
Projectklant: YU FEN LEE


Twilight Forest IMG #2
Twilight Forest IMG #3
Twilight Forest IMG #4
Twilight Forest IMG #5
Twilight Forest IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp