Wan Yue Complex: Een Symbiose van Zakelijk en Cultureel Erfgoed

Een Meesterwerk van het Eh Design Group dat de Diversiteit van het Stadsleven Weerspiegelt

In de open en vrije stadsatmosfeer heeft het Eh Design Group een nieuw model van symbiose tussen zakelijk en cultureel erfgoed gecreëerd. Het rijke verleden van de stad en de daarin doordrongen geest worden uitgedrukt in een postmoderne vertelling die samenkomen als een architectonische symfonie.

Het Wan Yue Complex is ontworpen in een "Roman Holiday" stijl, waardoor bezoekers een schitterende Europese straatmarkt kunnen ervaren. De contrasten tussen modern en klassiek, heden en toekomst, creëren een fantasierijke reis die het idee belichaamt dat "diversiteit schoonheid is".

De gehele verkoopruimte leent de lokale regionale kenmerken om een weelderige, elegante en pure ruimte te bereiken. Het voelt ook als een reis door de tijd, waarbij historische en moderne elementen worden herleefd en daarmee de puls en idealen van vervlogen tijden worden heropgewekt.

De ontwerpers hebben zich laten inspireren door gebogen lineaire ontwerpen uit de nieuwe decoratieve kunsten en hebben de ontspannen sfeer van een zomerse boottocht vastgelegd in een kunstinstallatie. Grote, volledig gesneden kunstmatige rotsen geven de ruimte een gevoel van moderniteit en traditie die samenkomen, en het leven bloeit hier op door de bevrijde atmosfeer.

Langs de axiale gang worden populaire merken zoals Starbucks, Pop Mart, Miss Puff één voor één tentoongesteld. Het is een reflectie van de streven van mensen naar een steeds verfijnder leven. Het oprijzende paard symboliseert de romantische voorspoed van het plein. Het is een gloednieuwe creatie in de context van de moderne tijden. Het gedeeltelijk uitgeholde ontwerp benadrukt de algehele stijl en biedt voorbijgangers een schokkende zintuiglijke ervaring die openstaat voor een meeslepende interpretatie.

Het project begon in september 2021 in Hangzhou en werd in november 2021 voltooid in Tianjin. De kleurtoon en lichteffecten hier doen denken aan het kleurenpalet van Rembrandt. De dominantie van wit zet de grandeur en volwassen toon van deze ruimte, terwijl de versieringen in goud en oranje-rood zijn als het toevoegen van melodieën aan een symfonie, echoënd in de lucht. En net zoals het toevoegen van diepte aan muziek, resulteert het in meer diepte in de ruimte en benadrukt het ook de artistieke smaak van de ontwerper en de visie op de toekomstige levensstijl.

De charme van het Romeinse vakantieleven is dat de romantiek afkomstig is van alle periodes, en verfijnde en elegante ervaringen zijn al in zijn culturele DNA. Dit verkoopkantoor combineert klassieke, elegante en onderscheidende kwaliteiten. Het ontwerpteam haalt inspiratie uit het oude Romeinse systeem, past de techniek van symmetrie, evenwicht en orde toe, en creëert dit elegante postmoderne vakantieparadijs! Eenvoudige en schone kleur, zwart-witte ordelijke tegel, stoere en sterke detail van het gezicht maken de hele ruimte verenigd, decoratief en hebben textuur.

Het Wan Yue Complex ontving de Zilveren A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie illustreren. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en introduceren positieve gevoelens, verbazing en verwondering.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: EH DESIGN GROUP
Afbeeldingscredits: EH DESIGN GROUP
Projectteamleden: EH DESIGN GROUP
Projectnaam: Wan Yue Complex
Projectklant: EH DESIGN GROUP


Wan Yue Complex IMG #2
Wan Yue Complex IMG #3
Wan Yue Complex IMG #4
Wan Yue Complex IMG #5
Wan Yue Complex IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp