Shunhui Tech: Een Poëtische Tentoonstellingshal van Keramiek

Een Unieke Ervaring in een Galerie-achtige Omgeving

Deze tekst is een vertaling van het originele artikel in het Engels en is geschreven volgens de redactionele richtlijnen van ons tijdschrift.

Shunhui Tech, ontworpen door Zhuyuan Cai, is een tentoonstellingshal die de grenzen van kunst, design en technologie verlegt. Geïnspireerd door de filmtechniek van de lange lens, creëert dit ontwerp een meeslepende ervaring voor de bezoekers. Het doel is om de kijker onder te dompelen in een wereld van keramiek en hen de mogelijkheid te bieden om het proces van creatie en transformatie te ervaren.

Wat dit ontwerp uniek maakt, is de manier waarop het een poëtische sfeer creëert in een tentoonstellingsruimte. Shunhui Tech is niet zomaar een container voor kunstwerken, maar een expressie van de merkpositionering, de geest en het productassortiment van het merk. Het ontwerp is gebaseerd op een dynamische merkstrategie en omvat verschillende elementen zoals visuele identiteit, producten, toepassingen in de ruimte en bewegingsontwerp.

Een belangrijk aspect van dit ontwerp is het gebruik van innovatieve materialen. De introductie van nieuwe materialen heeft vele voordelen, waaronder gestandaardiseerde productie en verbeterde efficiëntie. Daarnaast bieden nieuwe materialen de mogelijkheid om innovatie en vooruitgang te weerspiegelen, wat essentieel is voor het ontwerpen en produceren op commercieel niveau. In het geval van Shunhui Tech is het gebruik van nieuwe materialen van cruciaal belang om de producten te versterken en tegelijkertijd aan de behoeften van de consument te voldoen.

De toepassing van rock slabs, een nieuw materiaal, heeft een grote impact op het ontwerp. Het opent nieuwe mogelijkheden voor architectuur, interieurontwerp en ruimtegebruik. Het integreren van rock slabs in het ontwerp van Shunhui Tech vereist technische expertise en een goed begrip van de eigenschappen van het materiaal. Dit ontwerp is een voorbeeld van hoe designers de kracht van nieuwe materialen kunnen benutten en deze kunnen integreren in hun creatieve proces.

De bouw van Shunhui Tech begon in januari 2019 en werd voltooid in september 2020. Het zal worden tentoongesteld tijdens de China Ceramic City Ceramic Fair in oktober 2020. Dit project is een resultaat van intensief onderzoek en samenwerking tussen ontwerpers en experts op het gebied van keramiek.

Shunhui Tech is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prijs erkent het innovatieve karakter en de technische excellentie van het ontwerp. Het is een eerbetoon aan de creativiteit en het vakmanschap van Zhuyuan Cai en zijn team.

Met Shunhui Tech heeft Zhuyuan Cai een unieke tentoonstellingshal gecreëerd die de grenzen van kunst, design en technologie verlegt. Het ontwerp biedt bezoekers een meeslepende ervaring en toont de schoonheid en veelzijdigheid van keramiek. Shunhui Tech is een voorbeeld van hoe innovatieve materialen en creatief denken kunnen leiden tot baanbrekende ontwerpen.

Beeldcredits: huajuesheying


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhuyuan Cai
Afbeeldingscredits: huajuesheying
Projectteamleden: Zhuyuan Cai
Projectnaam: Shunhui Tech
Projectklant: Zhuyuan Cai


Shunhui Tech IMG #2
Shunhui Tech IMG #3
Shunhui Tech IMG #4
Shunhui Tech IMG #5
Shunhui Tech IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp