Song For You: Een Romantisch en Elegant Ontwerp voor Vrouwen in het Nieuwe Tijdperk

Een Project van Oppein Home Group Inc.

Inleiding

Het nieuwe tijdperk brengt vrouwen die zich richten op zelfverbetering en persoonlijke groei met zich mee. Onafhankelijkheid, vrijheid en gemak zijn niet alleen hun motto's, maar ook hun vereisten voor de thuisruimte. Het project Song For You is speciaal ontworpen om te voldoen aan de smaak en behoeften van deze vrouwen, met behulp van kleuren, vormen, materialen en meer die hun voorkeur hebben. Dit romantische, verfijnde en inclusieve ontwerp helpt vrouwen hun eigen waarde te realiseren, zichzelf te bevrijden en een beter leven tegemoet te gaan.

Ontwerper Oppein Home Group Inc. heeft met Song For You een unieke ruimteoplossing gecreëerd die volledig rekening houdt met de vrouwelijke psychologie. Het gebruik van zachte tinten in combinatie met lijnelementen zoals roosters en klassieke strepen zorgt voor een gevoel van zachtheid en een elegante, romantische Franse retrostijl. Het ontwerp balanceert tussen hardheid en zachtheid en suggereert de kracht en schoonheid van moderne vrouwen. Multifunctionele ruimtes, zoals de privé-studieruimte en de keuken met sociale functies, bieden een vrije levensstijl.

Voor de realisatie van Song For You is gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën. Twee UV-platen zijn intensief gebruikt in dit project. De ene is bedekt met geïmporteerde UV-verf voor een glanzende afwerking, terwijl de andere is bedekt met UV-verf en UV-uithardingstechnologie, waardoor een textuur ontstaat die lijkt op de huid van baby's en bestand is tegen vingerafdrukken en vlekken. Lichtstrips zijn in de wandplaten ingebed via een groefstructuur, waardoor er geen formaldehyde vrijkomt en het vriendelijk is voor bewoners en het milieu.

Met een oppervlakte van 200㎡-300㎡ biedt Song For You een ruime en functionele leefruimte voor vrouwen in het nieuwe tijdperk. Het ontwerp is gericht op de functionele en emotionele behoeften van deze vrouwen. De opvallende rode accenten trekken snel de aandacht en geven een gevoel van vastberadenheid en moed. De multifunctionele ruimtes, zoals de privé-studieruimte en de keuken met sociale functies, zorgen voor een handige verkeersstroom en een verfijnd opbergsysteem, waardoor een goede woonervaring wordt geboden.

Dit project is gestart in januari 2022 in Guangzhou en voltooid in december 2022, ook in Guangzhou. De lancering staat gepland voor maart 2023 in China.

De ontwerpers hebben uitgebreid onderzoek gedaan om Song For You tot leven te brengen. Dankzij hoogwaardige materialen hebben de wandplaten en kasten een zachte textuur en een natuurlijk, comfortabel visueel gevoel. De fijne patronen geven een gevoel van klasse. Dit zorgvuldige ontwerp helpt een logische ruimte te creëren en sluit beter aan bij de vrouwelijke psychologie, met een focus op details. Sommige functionele componenten zijn ontworpen met inspiratie uit de zachte lichaamslijnen van vrouwen, wat artistiek impliceert dat de ruimte nauw verbonden is met vrouwen.

Het ontwerpproces van Song For You kende enkele uitdagingen. De grote afmetingen van de wandplaten beperkten de vormgevingsmogelijkheden. Om dit probleem aan te pakken, combineert het project subtiel roosters met waterplaten, waardoor er meer mogelijkheden ontstaan voor de vormgeving van de ruimte. Het ontwerp maakt gebruik van decoratieve lijnen in Franse stijl en uitgestalde kasten met een verspringend ontwerp, waardoor een harmonieuze, natuurlijke sfeer ontstaat die bijdraagt aan een ingetogen, minimalistische levensstijl die vrouwen in het nieuwe tijdperk verkiezen.

Song For You is een ontwerp dat kleur, vorm, materiaal en licht subtiel combineert om een romantische en elegante stijl te creëren. Het biedt moderne vrouwen een zeer vrouwelijke ruimte met een gevoel van kracht en een co-existentie van enthousiasme en kalmte. Het draait om zelfbewustzijn en zelfexpressie van onafhankelijke, wijze, delicate en intellectuele vrouwen in het nieuwe tijdperk.

Song For You heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Bronze A' Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatieve ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Het ontwerp is geprezen voor het incorporeren van beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie, en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Oppein Home Group Inc.
Afbeeldingscredits: Oppein Home Group Inc.
Projectteamleden: Shao Jia Li Yunlong Liu Huang Liu Lian Xie Yanting
Projectnaam: Song For You
Projectklant: Oppein Home Group Inc.


Song For You IMG #2
Song For You IMG #3
Song For You IMG #4
Song For You IMG #5
Song For You IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp