Immaculate Illumination: Een Verfijnd Staaltje Minimalistisch Interieurontwerp

Een Project van Cdb Interior Design Co., Ltd.

Inleiding

Het project Immaculate Illumination is een meesterwerk van interieurontwerp dat de kracht van verlichting combineert met de eenvoudige aantrekkingskracht van minimalisme. Door zorgvuldig gebruik te maken van materialen, meubels en accessoires, weet dit ontwerp het samenspel tussen licht, ruimte en esthetiek te versterken en te vergroten. Met een focus op kunst, architectuur, ontwerp, innovatie en technologie, belicht dit project de unieke eigenschappen van moderne verlichting en minimalistisch design.

De inspiratie voor dit ontwerpproject komt voort uit de kracht van verlichting, de aantrekkingskracht van minimalisme en het functionele gebruik van ruimte. De ontwerper heeft geëxperimenteerd met het combineren van deze verschillende componenten en de impact ervan op de leefomgeving en de perceptie van ruimte en esthetiek. Door gebruik te maken van de oriëntatie en de omgeving van het gebouw, wordt optimaal gebruik gemaakt van natuurlijk licht dat vanuit alle richtingen naar binnen schijnt. Dit natuurlijke licht wordt gecombineerd met moderne minimalisme en een eenvoudig kleurenpalet om een rustige en elegante leefomgeving te creëren voor de bewoners.

De unieke eigenschappen van dit project komen tot uiting in het gebruik van moderne kunst, lichte stenen tegels en gefluite glazen wanden. Het kleurenpalet van wit, zwart en lichte grijstinten zorgt voor een eenvoudige elegantie. De grote, lichte stenen tegels bedekken de vloeren, muren en trappen en openen de visuele perceptie van de ruimte. Het gebruik van de ruimte is multifunctioneel, zoals het gebruik van een gigantisch houten blok op de tweede verdieping als een divider, een design centerpiece en een displaykast. Ook wordt de ruimte onder de trap benut als extra opbergruimte en kan de bovenste verdieping dienen als wasruimte of extra rustgebied.

Het Immaculate Illumination project is gerealiseerd met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap. De residentie is een gloednieuw gebouw met drie verdiepingen en een totale oppervlakte van 297,5 vierkante meter. Het ontwerp is tot stand gekomen door nauw overleg met de klant, waarbij elk detail minutieus is afgestemd op de specificaties. Het resultaat is een woning die niet alleen functioneel is, maar ook een verfijnde esthetiek uitstraalt.

De uitdagingen bij het realiseren van dit ontwerp waren onder andere de configuratie van de trap en het optimaliseren van de ruimte. Om de efficiëntie van de ruimte te maximaliseren, heeft de ontwerper een gastenbadkamer gecreëerd onder de trap op de eerste verdieping en de kleinste ruimte aangewezen als opbergruimte. Daarnaast is de indeling van de tweede verdieping aangepast om direct zonlicht te vermijden. Door gebruik te maken van grote, lichtgrijze stenen tegels en gefluite glazen wanden is de ruimte vergroot en verbeterd, zonder concessies te doen aan privacy.

Het Immaculate Illumination project is een ware blikvanger. Het combineert de kracht van verlichting met de eenvoudige elegantie van minimalisme en creëert zo een harmonieuze en verfijnde leefomgeving. Dit project is een terechte winnaar van de prestigieuze A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Het is een voorbeeld van goed doordacht, praktisch en innovatief ontwerp dat voldoet aan professionele en industriële eisen. Het integreert de beste praktijken uit de industrie en biedt een positieve bijdrage aan een betere wereld.

Het Immaculate Illumination project is een inspiratiebron voor liefhebbers van kunst, architectuur, ontwerp, innovatie en technologie. Het laat zien hoe de juiste combinatie van verlichting, materialen en ruimtegebruik kan leiden tot een verfijnde en functionele leefomgeving. Dit project is een ware aanwinst voor de wereld van interieurontwerp.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Howard Diao, Gary Wu, Mira Huang
Afbeeldingscredits: Cdb Interior Design Co., Ltd.
Projectteamleden: Howard Diao Gary Wu Mira Huang
Projectnaam: Immaculate Illumination
Projectklant: Howard Diao, Gary Wu, Mira Huang


Immaculate Illumination IMG #2
Immaculate Illumination IMG #3
Immaculate Illumination IMG #4
Immaculate Illumination IMG #5
Immaculate Illumination IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp