Ethereal: Een Kunstzinnige Haarsalon die de Verbeelding Prikkelt

Een Unieke Ruimte Gecreëerd door Jacksam Yang en Steven Kuo

Inleiding

De haarsalon is altijd al een plek geweest waar mensen naartoe gaan om hun uiterlijk te veranderen en zich op te frissen. Maar wat als een haarsalon meer kan zijn dan alleen een plek voor een knipbeurt? Wat als het een kunstzinnige ervaring kan bieden die de zintuigen prikkelt en de verbeelding stimuleert? Dat is precies wat de ontwerpers Jacksam Yang en Steven Kuo hebben gerealiseerd met hun unieke creatie genaamd "Ethereal".

Body

Ethereal is een haarsalon die de traditionele verwachtingen van een commerciële ruimte doorbreekt. Het ontwerp is geïnspireerd op het gebruik van verschillende texturen, de verfrissende geur van hout en de vloeiende kunstruimte. Het resultaat is een ruimte die de verbeelding prikkelt en een nieuwe betekenis geeft aan wat een haarsalon kan zijn.

Met oog voor detail en vakmanschap hebben Yang en Kuo een ruimte gecreëerd waarin je de ambachtelijke details kunt waarnemen, de natuurlijke elementen kunt ruiken en de vloeiende lijnen en vormen kunt voelen. Het is een artistiek spektakel van visuele, olfactorische en tactiele prikkels dat mensen de mogelijkheid biedt om tijdelijk te ontsnappen aan de drukte van de stad. Ethereal is een plek waar je rustig kunt genieten van een unieke ambiance.

Het ontwerp van Ethereal is gerealiseerd met behulp van geavanceerde technologieën en vakmanschap. Het gebruik van hout als solide basis wordt gecombineerd met andere materialen om een harmonieus geheel te creëren. Van een afstand lijkt het alsof je naar een kunstinstallatie kijkt, maar van dichtbij zie je de verfijnde ambachtelijke details.

Conclusie

Ethereal is niet zomaar een haarsalon, het is een kunstwerk op zich. Het ontwerp van Jacksam Yang en Steven Kuo overstijgt de traditionele verwachtingen en creëert een unieke ervaring voor de bezoekers. Met aandacht voor detail, vakmanschap en de integratie van natuurlijke elementen, is Ethereal een plek waar schoonheid en kunst samenkomen.

Image Credits: Weimax Studio

Awards en Erkenning: Ethereal heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent het buitengewone vakmanschap en innovatie van het ontwerp, evenals de positieve emoties en verwondering die het oproept.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jacksam Yang
Afbeeldingscredits: Weimax Studio
Projectteamleden: Jacksam Yang Steven Kuo
Projectnaam: Ethereal
Projectklant: Jacksam Yang


Ethereal IMG #2
Ethereal IMG #3
Ethereal IMG #4
Ethereal IMG #5
Ethereal IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp