H20 Series: Een Eco-vriendelijke Moderne Thuisruimte

Een eerbetoon aan 10 jaar originaliteit en 20 jaar meesterschap

De H20-serie is een eerbetoon aan "10 jaar originaliteit en 20 jaar meesterschap". Met nieuwe materialen en moderne ontwerptechnieken streven we ernaar om gezonde en originele producten van vernuftigheid te creëren, om de klassieker opnieuw vorm te geven en het een nieuwe betekenis te geven aan het leven. Het wijndisplayrek maakt gepersonaliseerde weergave en aanpassing mogelijk door middel van een ophangsysteem en verlichtingssysteem, om te voldoen aan de sociale behoeften van het ontvangen van goede vrienden thuis.

De H20-serie onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige decoratieve panelen en een geïntegreerde kleurafstemming. Met bergsmaragdgroen, huidmat rood en fluweelwit als kleurenpalet wordt een elegante en stijlvolle sfeer gecreëerd. Wat betreft materialen hebben we pp-materialen en originele G6-panelen ontwikkeld om het ecovriendelijke idee van het nieuwe origineel in de praktijk te brengen.

De deurseries van de H20-serie zijn gemaakt van voedselveilig pp-materiaal en maken gebruik van het afvlakken van de randen om 22 mm dikke pp-panelen met een huidachtige textuur te vormen. De kast met zelfontwikkelde originele G6-panelen heeft een sterk antibacterieel effect, waardoor de veiligheid verder wordt verbeterd. Het wijndisplayrek en het open kastmodule zijn geïntegreerd met het merklogo om een elegante en comfortabele visuele ervaring te bieden.

De H20-serie biedt een sterke eigenschap voor sociaal contact: de naar buiten gewelfde glazen kast in de garderobe en het kastlichaam kunnen dienen als een geïntegreerd tentoonstellings- en displaygebied. Het wijnschap met een frontale helling van 45° en een 4000K LED-stripverlichting maakt zowel opslag als display mogelijk. De overhangende structuur kan samenwerken met het 10 mm dikke harswijnschap om een open wijndisplayrek te vormen of in de kast te worden geplaatst als een wijndisplayrek.

De H20-serie is ontwikkeld in Guangzhou en het project werd in augustus 2022 voltooid. Het ontwerp is gebaseerd op interieurontwerp en heeft als doel de klassieker van 20 jaar te vernieuwen met moderne ontwerptechnieken. Het onderzoek omvatte marktonderzoek, analyse van verkoopgegevens en resulteerde in het gebruik van voedselveilige pp-film als nieuw decoratiemateriaal en de ontwikkeling van originele G6-panelen.

De H20-serie werd oorspronkelijk ontwikkeld op basis van het concept van wijntasting en sociaal contact. Het ontwerpen van differentiatie in een zeer gecentraliseerde aanvoerketen in de maatwerksector was een uitdaging. Daarom maakt de H20-serie gebruik van transparante en ecovriendelijke harspanelen met het "H" merksymbool in reliëf op het oppervlak, in combinatie met het ophangsysteem om de luxe kwaliteit te benadrukken.

De H20-serie is een prachtig voorbeeld van een eco-vriendelijke moderne thuisruimte. Met zijn unieke ontwerp en aandacht voor detail biedt het een elegante en stijlvolle sfeer voor sociale bijeenkomsten en wijntasting. Het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken benadrukt het streven naar originaliteit en duurzaamheid. De H20-serie is een ware blikvanger in elk modern interieur.

Afbeelding credits: Guangzhou Holike Creative Home Co.,Ltd.

Dit ontwerp heeft de Bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die authenticiteit en vindingrijkheid uitstralen. Ze worden gewaardeerd voor het incorporeren van beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangzhou Holike Creative Home Co.,Ltd.
Afbeeldingscredits: Guangzhou Holike Creative Home Co.,Ltd.
Projectteamleden: Lini Lin, Liang Wang and Yongsheng Xie
Projectnaam: H20 Series
Projectklant: Guangzhou Holike Creative Home Co.,Ltd.


H20 Series IMG #2
H20 Series IMG #3
H20 Series IMG #4
H20 Series IMG #5
H20 Series IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp