Gev Solar Generator S1: Een Modulaire Fotovoltaïsche Zonnescherm

Een Innovatieve Oplossing voor Duurzame Energie

De energietekorten worden steeds nijpender met de snelle ontwikkeling van de wereldeconomie. De hoge energierekening heeft de consumptie en productie enorm beperkt. Zonne-energie wordt wereldwijd erkend als een ideale alternatieve energiebron. Gev Solar Generator S1 heeft als doel om gezinnen schone energie te bieden met goede prestaties en lagere kosten door middel van ontwerpinnovatie en technologie-integratie.

Gev Solar Generator S1 is een modulair fotovoltaïsch zonnescherm dat kan worden aangepast aan de behoeften van het gezin. Het bestaat uit meerdere 200W dubbelzijdige fotovoltaïsche zonnemodules, die zowel voor verkoeling zorgen als zonne-energie omzetten in elektriciteit en opslaan in het thuisenergieopslagsysteem. Het zet continu schone energie om in elektriciteit en bespaart zo aanzienlijk op de energiekosten van huishoudens.

Het product maakt gebruik van een aluminium frame met een structuur van gehard glas, waardoor de impact- en stormbestendigheid aanzienlijk wordt verbeterd. Het kan tornado's van EF2-niveau weerstaan. Het ontwerp met enkele module maakt een efficiënter gebruik van de ruimte mogelijk en vermindert de transportkosten. De fotovoltaïsche cellen maken gebruik van de meest geavanceerde IBC-technologie ter wereld, waardoor ze uitstekende energieopwekkingsprestaties behouden, zelfs in een omgeving met hoge temperaturen. De binnenste laag is gemaakt van ETFE-coatingmateriaal met uitstekende brandwerendheid, weerstand tegen weersinvloeden en chemicaliën, en kan onder verschillende omstandigheden worden gebruikt.

Het zonnescherm bestaat uit meerdere 200W dubbelzijdige fotovoltaïsche zonnemodules. Tot 15 modules kunnen parallel worden aangesloten, met een maximale energieopwekking van 3000W! De uitgangsvermogen bedraagt 1000W.

Vergeleken met de ingewikkelde installatieprocedures van traditionele zonnepanelen op daken, kan de eenvoudige modulaire structuur van Gev Solar Generator S1 gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder dat er werknemers hoeven te worden ingehuurd. Gebruikers hoeven alleen het hoofdframe te bouwen, waarna de modulaire fotovoltaïsche panelen erboven eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd door middel van eenvoudige blokverbindingen. De tent heeft een ingebouwde energieopslagmodule, waarmee de overdag geconverteerde elektriciteit kan worden opgeslagen en gebruikt kan worden bij stroomuitval 's nachts.

Het project begon in augustus 2022 in Shenzhen en werd in november 2022 voltooid. De octrooiaanvraag voor het uiterlijk werd in december 2022 voltooid.

Gev Solar Generator S1 is bekroond met de Silver A' Design Award in 2023 in de categorie Energieproducten, -projecten en -apparaten. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise en innovatie. Het ontwerp wordt bewonderd om zijn technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Met Gev Solar Generator S1 wordt duurzame energie toegankelijk voor elk gezin. Het biedt uitstekende energieopwekkingsprestaties en een eenvoudige modulaire installatiemethode, waardoor groene energie optimaal benut kan worden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Projectteamleden: Wei Bai,Jiajin He and Xiaowei Yin
Projectnaam: Gev Solar Generator S1
Projectklant: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd


Gev Solar Generator S1 IMG #2
Gev Solar Generator S1 IMG #3
Gev Solar Generator S1 IMG #4
Gev Solar Generator S1 IMG #5
Gev Solar Generator S1 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp