Jackery Solar Generator System: Een Groene Energieoplossing voor Onderweg

Een Unieke Fotovoltaïsche Energieopslagmodule

Als kerngroene energie genereert zonne-energie rechtstreeks stroom, wat handiger en efficiënter is dan andere groene energiebronnen zoals windenergie. Het Jackery Solar Generator System, ontworpen door Wei Bai, Zhifeng Tang, Xiaowei Yin en Tao Yang, is een revolutionair product dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Met een zelf ontwikkeld BMS-batterijbeheersysteem en automatische testapparatuur zorgt dit systeem voor de veiligheid van de gebruiker.

Het Jackery Solar Generator System bestaat uit een opvouwbaar fotovoltaïsch paneel en een energieopslagmodule. Met een foto-elektrisch conversiepercentage van maar liefst 24% levert dit systeem een vermogen van 1800W en heeft het een capaciteit van 1500Wh. Het unieke aan dit systeem is dat de zonnepanelen parallel kunnen worden aangesloten om de energieopwekkingsefficiëntie te verbeteren. Bovendien is het systeem IP67 waterdicht, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden.

De energieopslagmodule is voorzien van een brandwerende behuizing met een classificatie van 94V-0. De ingebouwde batterij van elektrisch voertuigkwaliteit heeft de schokbestendigheidstest volgens UN38.3 doorstaan, waardoor het systeem bestand is tegen vallen en stoten en bestand is tegen wind en zand. De zonnepanelen zijn gemaakt van ETFE-verpakkingsmateriaal, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

Het Jackery Solar Generator System is compatibel met 99% van de gangbare elektrische apparaten en is daarom geschikt voor verschillende situaties, zoals buitenshuis en op het werk. Het systeem is uitgerust met een hoogwaardig LCD-scherm en biedt sinusvormige stroomuitvoer om elektrische apparaten effectief te beschermen. Met zes veiligheidsbeschermingen en intelligente temperatuurregeling zorgt het systeem voor een veilige en gemakkelijke gebruikerservaring.

Het project voor het Jackery Solar Generator System begon in 2020 in Shenzhen en zal in maart 2021 worden afgerond. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar groene energie en de impact ervan op de levensstijl van mensen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en innovatieve materialen heeft het ontwerpteam uitdagingen op het gebied van warmteafvoer, geluid en betrouwbaarheid overwonnen.

Het Jackery Solar Generator System heeft erkenning gekregen voor zijn uitmuntende ontwerp. Het is bekroond met de Golden A' Design Award in de categorie Energieproducten, -projecten en -apparaten. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke creaties die de ontwerper's genialiteit en wijsheid weerspiegelen en een significante impact hebben op de wereld met hun uitstekende kenmerken.

Met het Jackery Solar Generator System kunnen gebruikers overal en altijd genieten van groene energie. Dit innovatieve ontwerp biedt een duurzame en betrouwbare oplossing voor draagbare stroomvoorziening en draagt bij aan het verminderen van de druk op het milieu. Het Jackery Solar Generator System is een ware gamechanger op het gebied van groene energie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Projectteamleden: David Bai; Zhifeng Tang; Xiaowei Yin;Tao Yang-Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Projectnaam: Jackery Solar Generator System
Projectklant: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd


Jackery Solar Generator System IMG #2
Jackery Solar Generator System IMG #3
Jackery Solar Generator System IMG #4
Jackery Solar Generator System IMG #5
Jackery Solar Generator System IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp