Bottle in the Dark: Emotie en Mysteries

Een meeslepende fotoshoot van Pierluigi Fossa

Inleiding

De moderne fles en de gebruikte materialen waren de inspiratie voor deze afbeelding, die werd gebruikt voor een wereldwijde promotiecampagne. Het creatieve proces begon met het ontwerp van de fles en met het publiek waarvoor dit product bedoeld is. De afbeelding wil de sfeer oproepen van avonden met vrienden. Mysteries en sfeer. Het ontwerp van de fles en de gebruikte materialen suggereerden een minimalistische maar niet koude setting.

Deze afbeelding is gemaakt om emotie en mysterie op te wekken voor deze historische likeur. De dromerige setting en het spel van licht benadrukken het nieuwe flesontwerp. Het gebruik van speciale verlichting en de positionering ervan op de fotoset benadrukken het moderne ontwerp van de fles. De positionering in het midden van de afbeelding en de oneindige horizon dragen bij aan de beste visualisatie van het product.

De afbeelding is gemaakt met behulp van een 150-megapixel digitale camera.

Specificaties: de uiteindelijke afmeting van de afbeelding is 70 x 100 cm met een resolutie van 300 dpi.

Tags: mysterie, emotie, nacht, dromerig, droom, geheim, duisternis, sfeer.

Het project begon in juli 2019 in Varese en werd in september 2019 afgerond.

Om deze afbeelding te maken, hebben we gebruik gemaakt van de beste digitale hardware- en softwaretechnologieën.

De uitdaging voor ons team was om een licht te vinden dat het ontwerp van de fles het beste zou benadrukken en tegelijkertijd emotie zou creëren.

Deze foto is gebaseerd op het minimalistische en moderne ontwerp van de fles. Het matte glas en de likeur met een paarse tint zorgden voor een spel van licht dat het geheel zou versterken. De combinatie van zwart en paars verwijst naar zowel de naam van het product als naar de aard ervan. De rook die de scène omhult, roept een gevoel op dat balanceert tussen mysterie en magie.

Deze foto heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Fotografie en Fotomanipulatie. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd vanwege hun integratie van industriestandaarden en competente technische kenmerken. Ze dragen bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Deze meeslepende fotoshoot van Pierluigi Fossa is een eerbetoon aan de moderne fles en de mysterieuze sfeer die het oproept. Het is een perfect voorbeeld van hoe design en fotografie kunnen samenkomen om een krachtige boodschap over te brengen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Pierluigi Fossa
Afbeeldingscredits: Pierluigi Fossa
Projectteamleden: Pierluigi Fossa - Opificio42 team
Projectnaam: Opal Nera
Projectklant: Pierluigi Fossa


Opal Nera IMG #2
Opal Nera IMG #3
Opal Nera IMG #4
Opal Nera IMG #5
Opal Nera IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp