HTE061: Draagbare Buitenshuis Stroomvoorziening

Een Innovatieve Oplossing voor Onderweg

De HTE061 is een draagbare buitenshuis stroomvoorziening die ontworpen is om aan al uw energiebehoeften te voldoen tijdens uw avonturen in de buitenlucht. Met een vermogen van 1800W en een capaciteit van 1500Wh is één enkele eenheid voldoende voor al uw outdoor reizen.

Het ontwerp van de HTE061 is geïnspireerd op de letter "C", waardoor de voorkant een dubbele C-vorm heeft. Het product heeft 6 categorieën testitems doorstaan, 9 kwaliteitstestprocedures doorlopen en voldoet aan de UL-veiligheidstestnormen. Dit wordt gecombineerd met het zelf ontwikkelde BMS-batterijbeheersysteem en automatische testapparatuur om de veiligheid van de gebruiker te waarborgen.

De HTE061 onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en sterke punten. Met zijn hoge vermogen en grote capaciteit is het de ideale metgezel voor outdoor-activiteiten. Bovendien kan één enkele machine eindeloos worden verbonden met andere eenheden, waardoor het geschikt is voor verschillende situaties zoals uitstapjes en buitenwerk. Het is uitgerust met een hoogwaardig LCD-scherm en ondersteunt zonne-opladen, opladen via het lichtnet en opladen via de auto. De sinusvormige stroomuitvoer beschermt elektrische apparaten effectief.

De HTE061 is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook veilig en gebruiksvriendelijk. Het heeft zes beveiligingsfuncties en intelligente temperatuurregeling voor warmteafvoer, samen met een onafhankelijke schakelaar voor uitvoer en een rubberen stofplug voor extra veiligheid en gemak.

Met afmetingen van 355 mm breed, 265 mm diep en 253 mm hoog is de HTE061 compact en gemakkelijk op te bergen. Of u nu gaat kamperen, wandelen of gewoon een dagje buiten doorbrengt, deze draagbare stroomvoorziening zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot betrouwbare energie.

Het ontwerpteam van de HTE061, bestaande uit Wei Bai, Xiaowei Yin, Tao Yang en Zhifeng Tang, heeft met dit innovatieve ontwerp een nieuwe standaard gezet voor draagbare buitenshuis stroomvoorzieningen. Hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid heeft ervoor gezorgd dat dit product voldoet aan de hoogste normen.

De HTE061 is ontwikkeld in Shenzhen en het project is gestart in 2020. Na maanden van onderzoek en ontwikkeling zal het ontwerp naar verwachting in maart 2021 worden afgerond.

Met zijn indrukwekkende specificaties, unieke kenmerken en gebruiksvriendelijke ontwerp is de HTE061 een winnaar van de prestigieuze A' Design Award. Deze erkenning getuigt van de uitmuntendheid en impact van dit ontwerp op het gebied van energieproducten, projecten en apparaten.

Of u nu gaat kamperen, werken in de buitenlucht of gewoon wilt genieten van een dagje buiten, de HTE061 biedt de energie die u nodig heeft. Met zijn draagbaarheid, vermogen en betrouwbaarheid is het de ideale metgezel voor uw avonturen in de buitenlucht.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Projectteamleden: Wei Bai; Xiaowei Yin-Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Projectnaam: HTE061
Projectklant: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd


HTE061 IMG #2
HTE061 IMG #3
HTE061 IMG #4
HTE061 IMG #5
HTE061 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp