Beyond 100 Years: Een Comfortabele en Unieke Woonruimte in Kaohsiung

Kuocheng Real Estate Co., Ltd

Gelegen in de Kaohsiung Yawan Development Zone, heeft het project Beyond 100 Years van Kuocheng Real Estate Co., Ltd een uniek ontwerpconcept dat gericht is op het creëren van een comfortabele, unieke en elegante woonomgeving. Met een panoramisch uitzicht op Dagang biedt deze residentie een prachtige combinatie van moderne ontwerptechnieken en de schoonheid van de oceaan.

Het ontwerp van Beyond 100 Years heeft als doel een unieke toon te zetten voor architectuur en interieurontwerp, waardoor het zich onderscheidt van andere nabijgelegen woningen. De focus van de ruimte is het bieden van een hoog niveau van comfort, terwijl eenvoud en flexibiliteit behouden blijven om het dagelijkse leven van de bewoners te accommoderen.

Voor de openbare binnenruimtes worden interessante architecturale gevelconcepten overwogen en toegepast op het interieur van de ontvangst- en lobbyruimte. Het interieurlandschap wordt geïntegreerd in het interieur om de ontwerptaal van de grote hal aan te vullen. De oceaan wordt geïnterpreteerd door middel van elegante accessoires en handgemaakte producten, waardoor het totale ontwerpconcept perfect wordt.

Met een perceelgrootte van 6983 vierkante meter en een totale vloeroppervlakte van 83389 vierkante meter biedt Beyond 100 Years ruime en comfortabele woonruimtes voor gezinnen. Het combineert de schoonheid van de natuur, de schoonheid van de traditie en de schoonheid van de cultuur om een comfortabele, elegante en unieke residentie te creëren.

Het project Beyond 100 Years zal naar verwachting in augustus 2021 worden voltooid in Kaohsiung, Taiwan. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en heeft verschillende uitdagingen overwonnen om een harmonieuze en elegante ruimte te creëren die perfect past bij de geografische locatie van de haven.

Met zijn unieke ontwerpconcept en aandacht voor comfort en elegantie heeft Beyond 100 Years de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail en Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent het ontwerp als goed doordacht, praktisch en innovatief, en voldoet aan professionele en industriële eisen.

Beyond 100 Years van Kuocheng Real Estate Co., Ltd biedt een unieke woonervaring die jonge gezinnen en anderen aanspreekt die op zoek zijn naar comfort en stijl. Met zijn prachtige uitzicht op Dagang en zijn aandacht voor detail en kwaliteit, is dit project een ware blikvanger in Kaohsiung.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: KUOCHENG REAL ESTATE CO., LTD
Afbeeldingscredits: KUOCHENG REAL ESTATE CO., LTD
Projectteamleden: Interior main designer: Jaya Ibrahim Interior design team: Jaya
Projectnaam: Beyond 100 Years
Projectklant: KUOCHENG REAL ESTATE CO., LTD


Beyond 100 Years IMG #2
Beyond 100 Years IMG #3
Beyond 100 Years IMG #4
Beyond 100 Years IMG #5
Beyond 100 Years IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp