Moose: Een Multifunctionele Kast die Plezier Toevoegt aan je Interieur

Een Handgemaakt Statement Stuk Ontworpen door Priyam Doshi

De Moose kast is een handgemaakt statement stuk dat geïnspireerd is op het dier, de eland, en is ontworpen om zowel leuk als functioneel te zijn. Het is een multifunctionele kast die een speels element toevoegt aan de saaie alledaagse objecten om ons heen.

De Moose kast is een uniek meubelstuk dat met de hand is vervaardigd uit eikenhout. Het is ontworpen door Priyam Doshi en is bedoeld om zowel een functioneel als artistiek element toe te voegen aan je interieur. De kast is voorzien van plug-and-play accessoires die je naar eigen wens kunt gebruiken.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Moose kast zijn de geweivormige haken aan de zijkant, waar je je sleutels, hoeden of sjaals aan kunt hangen. Daarnaast heeft de kast ook een kom waar je je accessoires en snuisterijen in kunt bewaren. De open en gesloten planken bieden ruimte om je favoriete items tentoon te stellen en op te bergen. Bovendien zijn er spiegels aanwezig om je glimlach te controleren.

De Moose kast is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De kast heeft push-to-open deuren, waarbij het oog van de eland fungeert als deurknop. Daarnaast zijn de interne delen van de kast prachtig groen gekleurd, wat een verrassend element toevoegt aan het ontwerp.

De Moose kast is met veel zorg en vakmanschap vervaardigd. Het eikenhout is met de hand gebogen en de accessoires zijn gemaakt door houten onderdelen aan metalen staven te bevestigen. Het gehele productieproces is uitgevoerd in een fabriek, waar ervaren timmerlieden de kast met de hand hebben vervaardigd.

De Moose kast is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het is een uniek meubelstuk dat zowel een artistieke als praktische toevoeging aan je interieur zal zijn. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement stuk of gewoon behoefte hebt aan extra opbergruimte, de Moose kast is de perfecte keuze.

De Moose kast is tentoongesteld op de Raw Collaborative in Baroda, India in december 2022. Het project begon in juli 2022 en werd voltooid in november 2022. Het ontwerp heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Silver A' Design Award in 2023. Deze onderscheiding beloont ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie.

Met de Moose kast haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een kunstwerk dat je interieur zal verrijken. Het is een uniek ontwerp dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

Beeldcredits: Priyam Doshi (Fotograaf: Isha Shah)

Video Credits: Priyanka Itadkar

© 2022, Name Place Animal Thing. Alle rechten voorbehouden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Priyam Doshi
Afbeeldingscredits: Image #1: Creator Priyam Doshi, Photographer Isha Shah Image #2: Creator Priyam Doshi, Photographer Isha Shah Image #3: Creator Priyam Doshi, Photographer Isha Shah Image #4: Creator Priyam Doshi, Photographer Isha Shah Image #5: Creator Priyam Doshi, Photographer Isha Shah Video Credits: Priyanka Itadkar.
Projectteamleden: Priyam Doshi
Projectnaam: Moose
Projectklant: Priyam Doshi


Moose IMG #2
Moose IMG #3
Moose IMG #4
Moose IMG #5
Moose IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp