Ontwerpnaam: Animal

Ontwerpers: Li Yuanwei, Qi Yu en Zhao Hongchuan

Inleiding

Het ontwerp van meubels voor kinderen kan speelser en fantasierijker zijn. Op basis van de voltooiing van basisfuncties kan het product interessante interacties met kinderen hebben die gunstig zijn, zoals gezelschap en stimulatie van de verbeelding. Ik hoop dat het product voor kinderen niet alleen een product is, maar ook een leuk speelkameraadje kan zijn.

De Animal is een multifunctionele kruk die is geïnspireerd op de speelsheid van kinderen. Het is een kleine dierenkruk met drie poten die zijn staart uitsteekt en verandert in een schattige stoel. Met een eenvoudige en slimme structuur kan het gemakkelijk worden omgeschakeld tussen twee vormen en worden gemonteerd. Het kan een kinderstoel zijn of het kan worden omgetoverd tot een kinderkruk. Het is het kleine zitje van het kind, maar ook een speels "klein dier" dat het kind kan vergezellen. Bovendien hebben we de kleine kruk ongelooflijke stabiliteit gegeven door de poten van de kruk in een gelijkzijdige driehoek te plaatsen en ver buiten het oppervlak van de kruk te laten uitsteken.

Het ontwerp van de Animal is gerealiseerd met behulp van plastic blaasvormtechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om de complexe vormen en details van de kruk te realiseren.

De Animal heeft de volgende specificaties: 260 mm x 260 mm x 380 mm.

De ontwerptags voor de Animal zijn: Kruk, Stoel, Dier.

Het ontwerpteam bestaat uit Li Yuanwei, Qi Yu, Zhao Hongchuan en Guo Shengrong.

De Animal kan worden gebruikt als een speelkameraadje voor kinderen, waarbij het dier kan worden vervormd.

Het ontwerpproject van de Animal begon in maart 2020 in Shenzhen en werd in september 2020 voltooid in Shenzhen.

Een van de uitdagingen bij het ontwerpen van de Animal was het creëren van een delicate en zeer stabiele structuur. Het ontwerpteam heeft veel tijd besteed aan het ontwerpen en testen van de stabiliteit van de kruk.

De Animal is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Meubelontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, professionaliteit en innovatie. Het ontwerp van de Animal wordt geprezen om zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid. Het ontwerp straalt een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid uit en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Met zijn speelse en veelzijdige ontwerp is de Animal een unieke toevoeging aan elk kinderkamerinterieur. Het biedt niet alleen een comfortabele zitplaats voor kinderen, maar stimuleert ook hun verbeeldingskracht en creativiteit. De Animal is een perfect voorbeeld van hoe design en functionaliteit kunnen samenkomen om een betere leefomgeving te creëren voor kinderen.

Ontwerpnaam: Animal

Ontwerpers: Li Yuanwei, Qi Yu en Zhao Hongchuan

Ontwerplabels: Multifunctionele Kruk

Ontwerpinspiratie: Meubels voor kinderen kunnen speelser en fantasierijker zijn. Het doel van de Animal is om kinderen te vergezellen en hun verbeeldingskracht te stimuleren.

Unieke eigenschappen van het ontwerp: De Animal is een kleine dierenkruk die kan worden omgezet in een stoel. Het heeft een eenvoudige en slimme structuur en biedt ongelooflijke stabiliteit.

Realisatietechnologie: Plastic blaasvormtechnologie

Specificaties: 260 mm x 260 mm x 380 mm

Ontwerplabels: Kruk, Stoel, Dier

Ontwerpteamleden: Li Yuanwei, Qi Yu, Zhao Hongchuan, Guo Shengrong

Interactie: De Animal kan worden gebruikt als een speelkameraadje voor kinderen, waarbij het dier kan worden vervormd.

Locatie en tijdsbestek: Het ontwerpproject van de Animal begon in maart 2020 in Shenzhen en werd in september 2020 voltooid in Shenzhen.

Uitdagingen: Het ontwerpteam heeft veel tijd besteed aan het ontwerpen en testen van de stabiliteit van de kruk.

Notities: De Animal is een speelse en veelzijdige toevoeging aan elk kinderkamerinterieur. Het stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen.

Awards en onderscheidingen: De Animal heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp in 2021. Het ontwerp wordt geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheid.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yuanwei LI,Shengrong Guo, Yu Qi,Hongchuan Zhao,
Afbeeldingscredits: Yuanwei LI,Shengrong Guo, Yu Qi,Hongchuan Zhao,
Projectteamleden: Li Yuanwei Qi Yu Zhao Hongchuan Guo Shengrong
Projectnaam: Animal
Projectklant: Yuanwei LI,Shengrong Guo, Yu Qi,Hongchuan Zhao,


Animal IMG #2
Animal IMG #3
Animal IMG #4
Animal IMG #5
Animal IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp