Crown Shell: Een Unieke En Comfortabele Sofa

Een Ontwerp van Hamed Mahzoon

De Crown Shell is een enkele sofa die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een gevoel van harmonie en comfort biedt. Het ontwerp is geïnspireerd op de vorm van een oester en een kroon, met als symbool kracht. De sofa is gemaakt van zwart geanodiseerd metaal en karmozijnrood fluweel, wat het een uniek product maakt vanwege zijn vorm.

Het ontwerp van de Crown Shell toont de meest unieke kenmerken in zijn integriteit, stiksels, textuur en kleur. Ergonomie en comfort zijn gecreëerd en de draaiende vorm is een van de decoratieve elementen van de Crown Shell, die de geometrie van de oester behoudt in de vorm van kracht en onsterfelijkheid.

De sofa is zeer zacht en comfortabel en biedt comfort en inductie, waardoor je een gevoel van kracht krijgt. Met zijn draaiende vorm en houding biedt de Crown Shell een gevoel van rust, veiligheid, harmonie en schoonheid, en waardeert het de gevoelens van de gebruikers.

De Crown Shell is gemaakt van karmozijnrood fluweel en hout, en de ronde ring is gemaakt van zwart geanodiseerd metaal. Met afmetingen van 1200 mm x 800 mm x 1450 mm past de sofa perfect in elke ruimte.

Het ontwerpproject van de Crown Shell begon in oktober 2021 in Teheran en werd in december 2021 voltooid. Het ontwerp is gerealiseerd met aandacht voor vorm en comfort, waarbij de cirkel rondom de sofa is ontworpen om de vloer te raken. Het creëert visuele schoonheid voor de omgeving.

Hamed Mahzoon en Sana JafariSharif zijn de ontwerpers achter de Crown Shell. Ze hebben samengewerkt om dit unieke en comfortabele ontwerp tot leven te brengen.

De Crown Shell heeft ook erkenning gekregen voor zijn uitmuntendheid. Het ontwerp ontving de Bronze A' Design Award in 2022 in de categorie Meubelontwerp. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met zijn unieke vorm, comfortabele eigenschappen en oogverblindende uitstraling is de Crown Shell een ware blikvanger in elk interieur.

Beeldcredits: Hamed Mahzoon, CrownShell, 2021.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hamed Mahzoon
Afbeeldingscredits: Hamed Mahzoon, CrownShell, 2021.
Projectteamleden: Hamed Mahzoon Sana JafariSharif
Projectnaam: Crown Shell
Projectklant: Hamed Mahzoon


Crown Shell IMG #2
Crown Shell IMG #3
Crown Shell IMG #4
Crown Shell IMG #5
Crown Shell IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp