De Majestueuze Residentie: Een Moderne en Luxueuze Leefruimte

Een Ontwerp van Nick Lin en Joseph Sun

Inleiding

De Majestueuze Residentie, ontworpen door Nick Lin en Joseph Sun, is een adembenemende leefruimte die moderniteit en luxe combineert. Het ontwerp is geïnspireerd op de wens van de klant om een gastvrije en communicatieve omgeving te creëren. Met een open plattegrond, een rijke variatie aan materialen en een majestueuze sfeer, is deze residentie een ware blikvanger.

De Unieke Eigenschappen van het Ontwerp

Wat dit ontwerp onderscheidt van anderen is de combinatie van moderne, grandioze en betaalbare luxe. Door het mixen en matchen van verschillende materialen in dezelfde tint, ontstaat er een ruimte met een unieke uitstraling. Het nieuwe ontwerp biedt de bewoner de mogelijkheid om te genieten van een perfecte kleedkamer en opbergruimte. Dankzij de ideale indeling van de openbare en privéruimtes is deze woning een ideale residentie voor de klant. Het ontwerp kenmerkt zich door variaties in materialen. In het privégedeelte wordt de houttint en de handgeschilderde muren uit de openbare ruimte weerspiegeld, waardoor de essentie van de ruimte wordt benadrukt met moderniteit en eenvoud in een rustige en stabiele textuur.

De Technologie achter het Ontwerp

Het ontwerp maakt gebruik van verschillende technologieën en materialen, zoals ijzeren elementen, marmer, verlichtingsontwerp, met de hand aangebrachte verf, honingraatgordijnen en vlakke bakstenen. Door de selectie van materialen en de open indeling straalt het ontwerp een grandioze en elegante sfeer uit. De rijke lagen worden gerealiseerd door de differentiatie van materialen.

Specificaties van het Ontwerp

De Majestueuze Residentie heeft een oppervlakte van 65 ping en beschikt over 3 slaapkamers, 1 woonkamer en 1 keuken. In de open ruimte zijn gebogen plafondframes en lineaire LED-verlichtingsstrips in het plafond en de planken verwerkt, waardoor de ruimte een magnifieke uitstraling krijgt. Samen met de marmeren tv-wand, eettafel en vloer zorgt dit voor een grandioze en majestueuze sfeer. De halfdoorlatende kasten tussen de verschillende ruimtes geven een luchtig en open gevoel.

De Uitdagingen van het Ontwerp

Een van de uitdagingen bij dit ontwerp was het voldoen aan de wensen van de klant op het gebied van feng shui. Dit resulteerde in verschillende aanpassingen in de indeling, zoals het veranderen van de positie van de deur en het bed. Het resultaat is een harmonieuze, luxe en elegante ruimte die perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Conclusie

De Majestueuze Residentie is een ontwerp dat moderniteit en luxe combineert op een unieke en betaalbare manier. Met een open plattegrond, een rijke variatie aan materialen en een majestueuze sfeer is deze residentie een ware blikvanger. Het ontwerp biedt niet alleen een prachtige leefruimte, maar ook een perfecte indeling voor de bewoner. De combinatie van materialen en de aandacht voor detail maken dit ontwerp tot een waar meesterwerk.

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van best practices uit de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: LIFEMASTER INTERIOR DESIGN
Afbeeldingscredits: LIFEMASTER INTERIOR DESIGN & CONSTRUCTION CO.,LTD
Projectteamleden: Nick Lin, Joseph Sun
Projectnaam: The Majestic
Projectklant: LIFEMASTER INTERIOR DESIGN


The Majestic IMG #2
The Majestic IMG #3
The Majestic IMG #4
The Majestic IMG #5
The Majestic IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp