Shenyang Simple Luxury: Een Hoogwaardige Residentie van Modern Licht Luxe Stijl

Een Villa die Kunst en Comfort Combineert

De villa, genaamd Shenyang Simple Luxury, is een prachtig voorbeeld van een hoogwaardige residentie van modern licht luxe stijl. Ontworpen door Louvre Furnishings Design, biedt deze woning een harmonieuze combinatie van kunst en comfort. Met een oppervlakte van 580 vierkante meter en gelegen in Shenyang, China, straalt deze villa een gevoel van eenvoudige luxe en comfortabele leefomgeving uit.

De eigenaar van de villa, werkzaam in de luxe goederenindustrie, hecht veel belang aan de kunst van het leven. De ontwerper heeft daarom gekozen voor een hoogwaardige sfeer, ingetogen elegantie en smaak als leidraad. Het ontwerpconcept "kunst is een harmonie parallel aan de natuur" is geïntegreerd om een hoogwaardige residentie van moderne licht luxe stijl te creëren.

De ruimte bestaat uit drie verdiepingen. De open minimalistische indeling zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een soepele doorstroming van het verkeer. De overwegend neutrale tinten bieden de ruimte de mogelijkheid om meer mogelijkheden te presenteren door middel van zachte accenten. De woonkamer op de eerste verdieping heeft een hoog plafond, waarbij het volledig glazen raam voldoende licht binnenlaat. Decoratieve lampen, als windgongen, hangen aan het plafond, waardoor de kamer nog hoger lijkt.

De inrichting van de villa is zorgvuldig samengesteld om een gevoel van eenvoudige luxe en verfijning te creëren. De bank is uitgevoerd in grijzig blauw en wit, wat zorgt voor een superieure eenvoud en elegantie in een comfortabele sfeer. Het Versace theeservies en de Fendi bureaulamp accentueren de details. De Steinway piano oogt buitengewoon modern en de Bentley Home voegt iconische elegantie en verfijning toe aan de waardige ruimte. De woonkamer en eetkamer hebben een deurloos ontwerp om het gevoel van vervreemding te doorbreken. Verschillende koude en warme materialen, aangevuld met heldere kleuren, zorgen voor een gelaagd ritme.

De muren en vloeren zijn voorzien van grootschalige inkt schilderingen, waardoor de neutrale tinten zich uitstrekken van de woonkamer naar de eetkamer. De Visionnaire meubels en Fendi vazen met een sterke moderne kunstuitstraling worden het middelpunt van de ruimte. Metaal, glas en Visionnaire schilderijen worden op elkaar gestapeld om het gevoel van ruimtelijke beperking te verminderen. De kroonluchter snijdt een unieke en vrije vorm in de lucht. Het ronde tapijt echoot het vierkante plafond en verwijst naar de traditionele Chinese charme.

De tearoom staat tegenover de bar. De moderne minimalistische lijnen van Baxter en de lichte smaak van eenvoud in de tearoom creëren de schoonheid van verwevenheid van tijd en ruimte. Het hoogwaardige leer krijgt de sporen van de tijd.

Het project begon in november 2017 in Shenyang en werd voltooid in december 2020. Gedurende het hele proces heeft het ontwerpteam veel aandacht besteed aan het combineren van artistieke waarde en praktisch gebruik in een beperkte ruimte. Ze zijn erin geslaagd om te voldoen aan de esthetische behoeften van de klant en tegelijkertijd kunst te integreren in het dagelijks leven.

Shenyang Simple Luxury is een bekroond ontwerp en heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.

Met zijn combinatie van kunst, comfort en hoogwaardig vakmanschap is Shenyang Simple Luxury een inspirerende residentie van modern licht luxe stijl die de grenzen van design en leefbaarheid verlegt.

Afbeeldingen met dank aan Louvre Furnishings Co., Ltd.

Intellectueel eigendom: Louvre Furnishings Co., Ltd.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: LOUVRE FURNISHINGS
Afbeeldingscredits: Louvre Furnishings Co.,Ltd
Projectteamleden: Louvre Furnishings Co.,Ltd
Projectnaam: Shenyang Simple Luxury
Projectklant: LOUVRE FURNISHINGS


Shenyang Simple Luxury IMG #2
Shenyang Simple Luxury IMG #3
Shenyang Simple Luxury IMG #4
Shenyang Simple Luxury IMG #5
Shenyang Simple Luxury IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp