Ooh La Love Wedding: Een Retro en Avant-garde Ervaring

Een unieke trouwtaartwinkel ontworpen door Googoods

Inleiding

Ooh La Love Wedding, ontworpen door Googoods, is een trouwtaartwinkel die de traditionele indruk doorbreekt en een retro en avant-garde ruimte-ervaring creëert met het mysterieuze "Future Hotel". Met verrassende elementen en een experientiële benadering biedt deze unieke ruimte een onvergetelijke ervaring voor toekomstige bruidsparen.

De inspiratie voor Ooh La Love Wedding komt voort uit de gedachte dat liefde de mooiste verrassing in het leven is. Het ontwerp doorbreekt de conventies van traditionele trouwtaartwinkels en creëert een ruimte die zowel retro als avant-garde is. Het mysterieuze "Future Hotel" dient als inspiratiebron en zorgt voor een unieke sfeer.

De ruimte van de trouwtaartwinkel is ontworpen met oog voor detail en verrassende elementen. Bij binnenkomst worden bezoekers verwelkomd door een oneindig uitbreidende wenteltrap, die hen naar de volgende verdieping leidt. De trap is omgeven door spiegels, waardoor de ruimte groter lijkt en een gevoel van verwondering opwekt.

De ruimte is opgebouwd uit verschillende lagen en combineert klassieke en avant-garde elementen. Het elegante hout wordt gecombineerd met koude fluorescente lijnen, waardoor de bestaande regels worden doorbroken. Het ontwerp creëert een gevoel van dynamiek en verrassing.

Een van de hoogtepunten van Ooh La Love Wedding is de kunstinstallatie van de mysterieuze gouden bal. Deze verborgen verrassing voegt een vleugje magie toe aan de ruimte en laat bezoekers zich speciaal voelen.

Het ontwerp van Ooh La Love Wedding is gerealiseerd met behulp van verschillende materialen, waaronder glas, hout, staal, marmer, keramische tegels en messing. Deze materialen dragen bij aan de unieke sfeer en uitstraling van de ruimte.

De trouwtaartwinkel heeft een vloeroppervlakte van 125 vierkante meter en is gelegen in Taichung, Taiwan. Het project is gestart in januari 2020 en voltooid in april 2020.

Ooh La Love Wedding is ontworpen door Googoods, met een team bestaande uit Chihong Chuang als Design Director, WanYu Chuang als Project Manager, Rea Huang als Interior Designer, Weichi Pai als Stylist, Iju Lin en Yuwen Huang als Decorateurs.

De interactie met het ontwerp van Ooh La Love Wedding is een belangrijk onderdeel van de ervaring. Bezoekers worden uitgenodigd om zich te registreren als "future lovers" en ontvangen een speciale sleutel. Deze sleutel leidt hen door de ruimte, waarbij ze de ladder van geluk beklimmen en genieten van een fantasierijke reis voor de smaakpapillen. Bij aankomst bij hun zitplaats gebruiken ze de sleutel als kamerkaart om de verlichting in de hele ruimte te activeren, waardoor de ruimte een magische sfeer krijgt.

Ooh La Love Wedding is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent het creatieve en ingenieuze ontwerp van Ooh La Love Wedding, dat zowel technisch als artistiek uitblinkt en bijdraagt aan een verbetering van de kwaliteit van leven.

Ooh La Love Wedding is een unieke trouwtaartwinkel die de traditionele indruk doorbreekt en een retro en avant-garde ruimte-ervaring biedt. Met verrassende elementen en een experientiële benadering is deze trouwtaartwinkel een must-visit voor toekomstige bruidsparen die op zoek zijn naar iets bijzonders.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: googoods
Afbeeldingscredits: googoods co., Ltd.
Projectteamleden: Design Director : Chihong Chuang Project Manager : WanYu Chuang Interior : Rea Huang Styling : Weichi Pai Decoration : Iju Lin Decoration : Yuwen Huang
Projectnaam: Ooh La Love Wedding
Projectklant: googoods


Ooh La Love Wedding IMG #2
Ooh La Love Wedding IMG #3
Ooh La Love Wedding IMG #4
Ooh La Love Wedding IMG #5
Ooh La Love Wedding IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp