Truffle Forest: Een Futuristisch Ontwerp dat Kunst en Technologie Combineert

Een Exquise Woning met Slimme Functies en Geheime Balkons

Inleiding:

Het Truffle Forest project, ontworpen door Tai+ Associates, is een adembenemende residentie die futuristisch design combineert met innovatieve technologie. Geïnspireerd door de pracht van de natuur en het leven, heeft het ontwerpteam de schoonheid van de nationale vogel Mikado Fazant toegepast in dit unieke ontwerp. Met behulp van marmeren patronen, titanium-geplateerde ijzeren onderdelen en speciale verlichtingstechnieken creëert Truffle Forest een decoratieve esthetiek die zowel gedetailleerd als veranderlijk is. Dit ontwerp straalt een gevoel van nobelheid uit en biedt de bewoner een zachte en directe ervaring van luxe.

Truffle Forest onderscheidt zich door zijn futuristische ontwerpconcept, dat afwijkt van het traditionele modernisme. Het maakt gebruik van innovatieve denkprocessen en presentatietechnieken om een unieke ruimtelijke ervaring te creëren. De interlaced tegenstellingen doorbreken het traditionele denken over de indeling van een woning met drie slaapkamers en twee badkamers en maximaliseren de binnen- en buitenruimtes. Elk van de ruimtes biedt maximale privacy en creëert een gevoel van harmonie tussen de gastheer en de gast.

De constructie van Truffle Forest maakt gebruik van verschillende materialen en geometrische vormen om een gevoel van virtualiteit en doorlaatbaarheid te creëren. De kleuren van de titanium-geplateerde metalen en hout, samen met gedetailleerde ijzeren ontwerpen, vormen virtuele compartimenten en zorgen voor een harmonieus perspectief. Het gebruik van zilvergrijs houtmarmer, houtfineer en houten vloeren zorgt voor een consistente ruimtelijke ervaring en doorbreekt de conventionele indeling van de woonkamer en eetkamer. Dit creëert een rijke hiërarchie in de ruimte en zorgt voor een duidelijk onderscheid tussen de gastheer en de gast.

Naast het esthetische aspect heeft het ontwerpteam ook slimme technologieën geïntegreerd in Truffle Forest. Het hele huis is voorzien van een slimme woning systeem, waarmee de bewoner de verlichting, airconditioning, gordijnen en zelfs de buitenwatergordijnen kan bedienen. Dit geeft de bewoner de vrijheid om hun levensstijl aan te passen aan hun behoeften. Het ontwerp van elke ruimte is zorgvuldig afgestemd op de wensen van de bewoner en biedt een verfrissende en functionele ervaring.

Truffle Forest is gelegen op een geheime locatie en werd in 2017 voltooid. Het project is het resultaat van uitgebreid onderzoek en inspiratie uit de natuur. Het ontwerpteam heeft nauw samengewerkt met verschillende experts om de technische uitdagingen van het ontwerp te overwinnen, zoals het gebruik van elektrisch geleidende glaspanelen en het creëren van een waterdichte en landschappelijke balkonvloer.

Met zijn unieke combinatie van futuristisch design, slimme technologie en geheime balkons is Truffle Forest een ware blikvanger. Het ontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve en creatieve karakter van het ontwerp en de bijdrage ervan aan de verbetering van de levenskwaliteit.

Truffle Forest is niet alleen een woning, maar een kunstwerk dat de grenzen van design, innovatie en technologie verlegt. Het biedt een unieke en verfijnde leefomgeving voor de bewoner en laat zien hoe kunst en technologie hand in hand kunnen gaan om een buitengewone woonervaring te creëren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Tai Chen
Afbeeldingscredits: Tai+ Associates
Projectteamleden: Tai Chen CT Chang LT Chen YW Cheng PY Lin YC Pan PJ Ho
Projectnaam: Truffle Forest
Projectklant: Tai Chen


Truffle Forest IMG #2
Truffle Forest IMG #3
Truffle Forest IMG #4
Truffle Forest IMG #5
Truffle Forest IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp