Sharpshooter: Een Unieke en Praktische Camera Strap

Een Innovatief Ontwerp van Mei-Ling Lin

Inleiding:

De camerastrap is een essentieel accessoire voor elke fotograaf, maar ontwerper Mei-Ling Lin heeft het naar een hoger niveau getild met haar unieke en praktische ontwerp, genaamd Sharpshooter. Geïnspireerd door de harmonie tussen fotografie, het leven en lederwaren, heeft Lin een camerastrap gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een modeaccessoire op zichzelf. Met hoogwaardige materialen en doordachte details is de Sharpshooter een must-have voor elke fotografieliefhebber.

De Sharpshooter onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en sterke punten. Het bovenste gedeelte van de schouderband is voorzien van drukverlichtend schuim, dat is bedekt met Italiaans kalfsleer aan de buitenkant en gevoerd met suède stof aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en comfortabele ervaring, maar geeft de strap ook een prachtige uitstraling. Bovendien is de lengte van de strap verstelbaar, waardoor de camera gemakkelijk te manoeuvreren is. De messing veiligheidssluiting voegt niet alleen textuur toe, maar zorgt ook voor dubbele beveiliging van de camera.

Het productieproces van de Sharpshooter is een combinatie van vakmanschap en geavanceerde technologie. De verstelbare riemen zijn gemaakt van gelooid rundleer en Italiaans kalfsleer, en worden met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden in Taiwan. Daarnaast is er gekozen voor messing hardware vanwege de duurzaamheid en luxe uitstraling.

De specificaties van de Sharpshooter zijn als volgt: de totale lengte van de schouderband is 150 cm, met een breedte van 3 cm (de lengte kan naar wens worden aangepast). De onderarmband is 35 cm lang en 1,5 cm breed. Het drukverlichtende schoudergedeelte heeft een breedte van 7 cm en een lengte van 30 cm.

De Sharpshooter is niet zomaar een camerastrap, het is een accessoire dat de passie voor fotografie weerspiegelt. Het is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, en biedt fotografen een comfortabele en stijlvolle ervaring. Het is een accessoire dat niet alleen de camera veilig houdt, maar ook een statement maakt.

De Sharpshooter is een resultaat van intensief onderzoek en innovatie. Mei-Ling Lin streeft ernaar praktische en unieke lederen accessoires te bieden aan stedelijke mannen en vrouwen. Met de Sharpshooter heeft ze een product gecreëerd dat voldoet aan de behoeften van fotografen en tegelijkertijd een esthetisch statement maakt.

De Sharpshooter is een winnaar van de prestigieuze A' Design Award in de categorie Fashion and Travel Accessories Design. Deze award erkent het ontwerp als goed doordacht, praktisch en innovatief. Het integreert de beste industriële praktijken en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.

Als je op zoek bent naar een camerastrap die niet alleen functioneel is, maar ook een modeaccessoire op zichzelf, dan is de Sharpshooter de perfecte keuze. Met zijn unieke eigenschappen en hoogwaardige materialen is het een must-have voor elke fotografieliefhebber.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Lin, Mei-Ling
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Lin Mei Ling, 2020. ] Main image is Image #1, Optional Image #1 is Image #2, Optional Image #2 is Image #3, Optional Image #3 is Image #4, Optional Image #4 is Image #5. Video should be credited at a new line as: Video Credits: followed by details. For Images in PDF, please credit them within the PDF itself.
Projectteamleden: Lin, Mei-Ling
Projectnaam: Sharpshooter
Projectklant: Lin, Mei-Ling


Sharpshooter IMG #2
Sharpshooter IMG #3
Sharpshooter IMG #4
Sharpshooter IMG #5
Sharpshooter IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp