DA26 Arch: Een veelzijdige, unisex tas geïnspireerd door architectuur

Een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit

De DA26 Arch tas heeft als doel om de grens tussen "hem" en "haar" te vervagen. Geïnspireerd door architectonische kenmerken, is de neutrale vorm naadloos geweven met functionaliteit. De Arch tas is bedoeld als een veelzijdige, unisex tas die zich aanpast aan de levensstijl van de gebruiker gedurende de dag; van een formele werkomgeving tot een nette casual look voor een avondje uit. Eén tas die meerdere looks kan dienen.

De DA26 Arch tas is een veelzijdige, compacte unisex tas met verwisselbare bandjes voor zowel casual als formele gelegenheden. De tas kan in de hand gedragen worden, over de schouder of crossbody. Het is ontworpen als een universeel genderitem en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. De tas maakt gebruik van een speciale techniek om het merendeel van de stiksels te verbergen, waardoor een strakke en schone uitstraling ontstaat, terwijl de uitstekende sterkte en duurzaamheid behouden blijven.

De DA26 Arch tas combineert traditioneel lederambacht met innovatief detailontwerp om het merendeel van de stiksels op de tas te verbergen. Het resultaat is een strakke, minimalistische uitstraling met uitstekende sterkte en duurzaamheid, vergelijkbaar met zichtbare stiksels. De unieke rondingen en strakke afwerking zijn het resultaat van de expertise van vakbekwame ambachtslieden die streven naar een verfijnd en consistent resultaat.

De afmetingen van de tas zijn 23,5 x 15,2 x 7 cm en het gewicht is 395 gram. De tas is gemaakt van leer en gekamd keperstof.

De DA26 Arch tas kan met één vinger geopend worden door eenvoudigweg uw vinger tussen de tas en de flap te schuiven. De tas sluit zichzelf zodra u de sluiting loslaat. De band kan ook eenvoudig worden bevestigd met het op maat gemaakte springbok-systeem van dash.

Het project voor de DA26 Arch tas begon in maart 2021 en werd in oktober 2021 voltooid voor productie. De tas is verkrijgbaar in fysieke winkels in Bangkok en wereldwijd online via de website van dash.

Het ontwerpen van de DA26 Arch tas was gebaseerd op onderzoek naar de levensstijl van specifieke doelgroepen. Door 8 zorgvuldig geselecteerde gebruikers gedurende de dag te observeren (gemengd geslacht, leeftijd tussen 18-34, wonend in de stad en minimalistische stijl), kon de ontwerper inzicht krijgen in de levensstijl van de gebruiker, de draagvereisten en de stijlvereisten die gedurende de dag evolueren; van woon-werkverkeer naar werk en vervolgens recreatie na het werk.

De belangrijkste uitdagingen voor de DA26 Arch tas lagen in het creëren van een universeel genderontwerp dat meegaat met de veranderende levensstijl gedurende de dag. Ook het vinden van een ideale vormfactor die zowel mobiliteit als capaciteit biedt, zodat de tas praktisch is in het dagelijks gebruik.

De DA26 Arch tas is een bekroond ontwerp en heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Fashion and Travel Accessories Design in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met de DA26 Arch tas heeft dash. een veelzijdige, unisex tas gecreëerd die zowel stijlvol als functioneel is. Het ontwerp, geïnspireerd door architectuur, combineert vakmanschap met innovatie en biedt een tas die zich aanpast aan de levensstijl van de gebruiker. Of het nu voor werk of vrije tijd is, de DA26 Arch tas is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een tas die zowel veelzijdig als tijdloos is.

Beeldcredits: Afbeelding #1 Copyright (2022) dash & dot co., ltd. Afbeelding #2 Copyright (2022) dash & dot co., ltd. Afbeelding #3 Copyright (2022) dash & dot co., ltd. Afbeelding #4 Copyright (2022) dash & dot co., ltd. Afbeelding #5 Copyright (2022) dash & dot co., ltd.

Intellectueel eigendomsrecht: Handelsmerk (2022) dash & dot co., ltd.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: dash.
Afbeeldingscredits: Image #1 Copyright (2022) dash & dot co., ltd. Image #2 Copyright (2022) dash & dot co., ltd. Image #3 Copyright (2022) dash & dot co., ltd. Image #4 Copyright (2022) dash & dot co., ltd. Image #5 Copyright (2022) dash & dot co., ltd.
Projectteamleden: Designer: Ms. Nuttida Kedjarun Designer: Mr. Nont Pongpairoj
Projectnaam: DA26 Arch
Projectklant: dash.


DA26 Arch IMG #2
DA26 Arch IMG #3
DA26 Arch IMG #4
DA26 Arch IMG #5
DA26 Arch IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp