De Tube Collectie: Een Nieuwe Definitie van Reiscomfort

Nio Life presenteert een bekroonde reiscollectie geïnspireerd op het comfort van thuis

De Tube Collectie van Nio Life, bekroond met de Zilveren A' Fashion and Travel Accessories Design Award, biedt een unieke reiservaring door het comfort en de veiligheid van thuis te integreren in een reeks stijlvolle tassen.

Geïnspireerd door de alledaagse luchtkolom, biedt de Tube Collectie een unieke zachte en omhullende ervaring. De lucht die erin is gewikkeld, geeft de gebruiker een gevoel van zweven, waardoor het product visueel minder zwaar wordt. De collectie biedt gebruikers een metafoor over thuis, zodat ze op elk moment zo'n comfortabel gevoel kunnen ervaren.

De reiscollectie van Nio Life onderscheidt zich door de focus op het meenemen van het comfort en de veiligheid van thuis tijdens het reizen van punt A naar punt B. Het verwijst naar uw huiselijke ruimte, maar ook naar het belangrijkste kenmerk van de collectie: het bieden van zachtheid en bescherming.

De collectie, gemaakt van microvezel met een voering van 100% katoen, omvat verschillende producten zoals schoudertassen, aktetassen, tote bags en rugzakken, om aan de verschillende reisbehoeften van gebruikers te voldoen. De uitdaging in het ontwerp lag voornamelijk in het vinden van een ideale afmeting die zowel mobiliteit als capaciteit biedt.

De Tube Collectie is in lijn met het merk NIO en belichaamt een mobiele, open, duurzame en positieve toekomst, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste praktijken op het gebied van recycling en materiaaltechnologie. Met verwijzingen naar vertrouwde interieurruimtes biedt de collectie het comfort van thuis aan de volgende generatie, nomadische, milieubewuste NIO-gebruiker.

De collectie, ontworpen door NIO Life en Tom Dixon, werd voor het eerst gelanceerd in 2018 en ging in 2020 in de verkoop. De Tube Collectie werd bekroond met de Zilveren A' Fashion and Travel Accessories Design Award in 2022, een erkenning voor top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie illustreren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: NIO Life
Afbeeldingscredits: NIO Life
Projectteamleden: NIO Life Tom Dixon
Projectnaam: Tube Collection
Projectklant: NIO Life


Tube Collection IMG #2
Tube Collection IMG #3
Tube Collection IMG #4
Tube Collection IMG #5
Tube Collection IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp