Orizzonte 01: Een Unieke Zip Around Wallet met Visleer en Gradiëntleer

Een Innovatief Ontwerp van Hideyuki Kishihara

Inleiding

De Orizzonte 01 is een buitengewone zip around wallet die visleer en gradiëntleer combineert om de zee en de lucht te vertegenwoordigen. Dit unieke ontwerp, gecreëerd door Hideyuki Kishihara, is geïnspireerd op het prachtige landschap tijdens het vissen voor zonsopgang. De schubben op het visleer doen denken aan de golven van de oceaan, terwijl het gradiëntleer de veranderende kleuren van de lucht weergeeft. Met de Orizzonte 01 kunt u het landschap altijd met u meedragen.

De Orizzonte 01 is een zip around wallet die is vervaardigd met behulp van visleer, gemaakt van weggegooide vissenhuid, en gradiëntleer dat laag voor laag is geverfd met behulp van kleurstoffen. Het resultaat is een unieke combinatie van texturen en kleuren die de schoonheid van de zee en de lucht weerspiegelen. Het visleer vertegenwoordigt de golven van de zee, terwijl het gradiëntleer de veranderende kleuren van de lucht vastlegt. De kleurvariaties, genaamd "L'ora blu (Blue Hour)", "L'ora magica (Magic Hour)" en "Il notturno (Night Scene)", brengen elk uur van de dag tot leven met visleer en gradiëntleer.

De Orizzonte 01 heeft niet alleen een uniek ontwerp, maar ook praktische eigenschappen. De hoogte van het muntvak aan de binnenkant is zorgvuldig afgestemd, zodat het niet in het bankbiljetvak terechtkomt wanneer de rits gesloten is. Bovendien zorgen hoogwaardige ritsen voor een soepele opening en sluiting.

Deze bijzondere zip around wallet is ontworpen door Hideyuki Kishihara en is het resultaat van intensief onderzoek en creatieve uitdagingen. Het bereiken van een prachtige gradiënt was een van de grootste uitdagingen, maar na talloze samples is het uiteindelijk gelukt om een gradiëntleer te creëren waar de ontwerper tevreden mee is.

De Orizzonte 01 is niet alleen een visueel verbluffend product, maar ook een duurzame keuze. Door gebruik te maken van visleer van weggegooide vissenhuid wordt de belasting van het milieu verminderd. Bovendien maakt het ontwerp niet alleen gebruik van visleer, maar ook van het schubbenpatroon van de vis.

Het project voor de Orizzonte 01 begon in november 2021. De samples waren klaar in december 2022 en vanaf februari 2023 kunnen er pre-orders worden geplaatst.

De Orizzonte 01 heeft al erkenning gekregen voor zijn uitmuntende ontwerp. Het is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Fashion and Travel Accessories Design. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De Orizzonte 01 wordt geprezen om zijn integratie van beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Met de Orizzonte 01 kunt u niet alleen uw waardevolle spullen veilig opbergen, maar ook een stukje van de prachtige natuur met u meedragen. Het unieke ontwerp, de aandacht voor detail en het gebruik van duurzame materialen maken deze zip around wallet een must-have voor liefhebbers van kunst, architectuur, ontwerp, innovatie en technologie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hideyuki Kishihara
Afbeeldingscredits: Photo:Hako Hosokawa Logo Design:Megumi Nakazato
Projectteamleden: Hideyuki Kishihara
Projectnaam: Orizzonte 01
Projectklant: Hideyuki Kishihara


Orizzonte 01 IMG #2
Orizzonte 01 IMG #3
Orizzonte 01 IMG #4
Orizzonte 01 IMG #5
Orizzonte 01 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp