Maskeeper: De Nieuwe Lifestyle-Essentie voor het Nieuwe Normaal

Een Innovatieve Oplossing voor het Tijdelijk Bewaren van Mondmaskers

De onverwachte pandemie heeft van het dragen van mondmaskers een dagelijkse gewoonte gemaakt. Tijdens maaltijden gebruiken mensen vaak tissuepapier of enveloppen om hun maskers tijdelijk in te bewaren, wat een onprettige ervaring is en niet milieuvriendelijk. Met Maskeeper kunnen mensen hun medische mondmaskers op een hygiënische, handige en nette manier bewaren in een kaartvormige verpakking. Dit slimme ontwerp lost alle problemen op en minimaliseert de kans op besmetting via het masker.

Maskeeper is het eerste product ter wereld dat voldoet aan deze onvervulde behoefte. In deze onverwachte situatie is er geen ander product dat specifiek gericht is op het tijdelijk bewaren van mondmaskers en het oplossen van dit probleem. Mensen gebruiken momenteel gewoon enveloppen of tissuepapier om hun maskers tijdens de maaltijd in te bewaren, wat niet milieuvriendelijk is en een slechte gebruikerservaring biedt. Maskeeper is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen en een nieuwe, eenvoudige tafelmanier te creëren voor iedereen. Het stelt elke gebruiker in staat om het masker eenvoudig, netjes en hygiënisch op te vouwen en op te bergen.

Om snel aan de vraag te kunnen voldoen, hebben we Maskeeper in slechts 20 dagen ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht. Het is gemaakt van voedselveilig PP-plaatmateriaal met stans- en vouwtechnieken, waardoor het snel en tegen lage kosten geproduceerd kan worden. Op deze manier kan elke burger snel en betaalbaar toegang krijgen tot Maskeeper.

De specificaties van Maskeeper zijn als volgt: Afmetingen: 91 x 61 x 8 mm, Gewicht: 10 g, Materiaal: PP-plaat (voedselveilig), Goedgekeurd en gecertificeerd volgens EU EN71-3 veiligheidsrichtlijnen, REACH- en RoHS-conformiteit.

Maskeeper is niet alleen een functioneel ontwerp, maar heeft ook een sociale impact. Door de enorme vraag naar Maskeeper hebben we samengewerkt met veel kleine winkels, van restaurants tot cafés, en het "Maskeeper Redemption Scheme" geïntroduceerd. Dit stimuleerde consumenten om eerst iets te kopen en vervolgens Maskeepers met korting te kunnen krijgen. Op deze manier hebben we de verkoopmogelijkheden voor kleine winkels vergroot en hen geholpen tijdens deze moeilijke economische periode.

De productie van Maskeeper kende enkele uitdagingen. In februari 2020 waren alle productiefaciliteiten op het vasteland gesloten en was massaproductie niet mogelijk. Daarom hebben we het ontwerp van Maskeeper geoptimaliseerd, zodat het efficiënt lokaal geproduceerd kon worden met behulp van lasermachines en beschikbare werkplaatsen in Hong Kong. Hierdoor konden we snel aan de behoeften van de burgers voldoen. Zodra massaproductiefaciliteiten beschikbaar waren, hebben we Maskeeper in grote aantallen geproduceerd en wijdverspreid verspreid.

Maskeeper heeft niet alleen een A' Design Award gewonnen, maar is ook erkend als een goed ontworpen, praktisch en innovatief product dat voldoet aan professionele en industriële eisen. Het integreert de beste praktijken uit de industrie en heeft competente technische kenmerken. Maskeeper draagt bij aan een betere wereld en biedt voldoening en positieve gevoelens.

Met Maskeeper hebben we een innovatieve oplossing gecreëerd voor het tijdelijk bewaren van mondmaskers. Het biedt gemak, hygiëne en minimaliseert het risico op besmetting. Maskeeper is een essentieel accessoire geworden in het nieuwe normaal en draagt bij aan een veiligere en gezondere levensstijl.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Steve Yeung
Afbeeldingscredits: Steve Yeung Maurice Kwok Winky Mak Kurt Fan Elle Yeung
Projectteamleden: Maurice Kwok Steve Yeung Kurt Fan Winky Mak Elle Yeung Jack Fok Artisana
Projectnaam: Maskeeper
Projectklant: Steve Yeung


Maskeeper IMG #2
Maskeeper IMG #3
Maskeeper IMG #4
Maskeeper IMG #5
Maskeeper IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp