Innovatieve Rugzak Vermindert Gewichtsbelasting

Swiss Crossgear introduceert de Weight Loss Master Pro

De Weight Loss Master Pro, een baanbrekende rugzak ontworpen door Swiss Crossgear Co., Limited, belooft een revolutie in draagcomfort met technologie geïnspireerd op autoluchtvering.

In een wereld waar mobiliteit essentieel is, komt Swiss Crossgear Co., Limited met een innovatieve oplossing die de manier waarop we gewicht dragen transformeert. De Weight Loss Master Pro is niet zomaar een rugzak; het is een technologisch hoogstandje dat de belasting op de rug en wervelkolom aanzienlijk vermindert, wat leidt tot een comfortabelere ervaring, zelfs tijdens lange reizen of drukke woon-werkverkeer.

De inspiratie voor deze rugzak komt van de luchtveringstechnologie die in auto's wordt gebruikt, waarbij een systeem van luchtdrukverstelling automatisch de hoogte en stijfheid van de vering aanpast voor een stabiele rijervaring. Op dezelfde manier zorgen de hoogelastische ophangriemen van de Weight Loss Master Pro ervoor dat de vibraties van de rugzak worden verminderd en de impact op de rug van de gebruiker wordt verzacht.

Wat de Weight Loss Master Pro onderscheidt van andere rugzakken is de uitstekende gewichtsreducerende technologie. De hoogelastische ophangriem in de schouderbanden werkt tegen het gewicht van de rugzak, waardoor deze dynamisch kan worden opgehangen. Dit beschermt de wervelkolom van de gebruiker en vermindert pijn in schouders en nek, zelfs bij het langdurig dragen van zware lasten.

De buitenkant van de rugzak is vervaardigd uit polyester met een waterafstotende coating, terwijl de voering ook van polyester is, eveneens met een waterafstotende laag. De hoogelastische ophangriem is gemaakt van hoogelastische vezels die geweven en genaaid zijn om duurzaamheid en elasticiteit te garanderen.

De interactie met de Weight Loss Master Pro is intuïtief; de hoogelastische ophanginrichting absorbeert het gewicht van de rugzak en verdeelt de kracht door compressie en uitrekking wanneer de gebruiker loopt, waardoor de impact op de rug en wervelkolom wordt verminderd. De elastische vezels passen zich aan naarmate de belasting verandert, waardoor een continue gewichtsvermindering en comfortabele ervaring wordt geboden.

De ontwikkeling van de Weight Loss Master Pro begon in februari 2023 in Quanzhou, Fujian, en na diepgaande communicatie met gebruikers en drie aanpassingen in structuur en ontwerp, werd het productontwikkelings- en testproces in december 2023 afgerond. De rugzak is bekroond met de Bronzen A' Design Award in 2024, een erkenning voor uitmuntende en creatief vernuftige ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid bevestigen en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wang Peiyang
Afbeeldingscredits: Wang Peiyang
Projectteamleden: Wang Peiyang
Projectnaam: Crossgear Weight Loss Master Pro
Projectklant: Swiss Crossgear Co., Limited


Crossgear Weight Loss Master Pro IMG #2
Crossgear Weight Loss Master Pro IMG #3
Crossgear Weight Loss Master Pro IMG #4
Crossgear Weight Loss Master Pro IMG #5
Crossgear Weight Loss Master Pro IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp