Hongbao Tianxi: Een Unieke Samensmelting van Klassieke Architectuur en Italiaanse Cultuur

Eh Design Group creëert een meesterwerk met hun nieuwste Sales Center

Met een unieke combinatie van klassieke architectuur en Italiaanse cultuur, presenteert Eh Design Group het Hongbao Tianxi Sales Center, een ruimte die zowel elegant als innovatief is.

Het ontwerpteam van Eh Design Group heeft ingenieuze ontwerptechnieken gebruikt om de vormen van klassieke architectuur, de stijl van de Italiaanse cultuur en de charme van een eeuwenoude stad te integreren. Stap voor stap leiden ze de bezoekers, alsof ze onder de Toscaanse zon worden gebracht. Groepen van gebogen vormen zijn in het gebouw geplaatst, waardoor het een unieke artistieke sfeer krijgt. Bezoekers zullen genieten van de ruimtelijkheid en openheid.

De unieke eigenschappen van dit ontwerp worden duidelijk zodra men onder de boog doorloopt. Het voelt alsof men een ander tijdperk betreedt. Het gebouw bereikt perfect een harmonie tussen architectuur en ruimte. Door de gehele ruimte heen resoneren het interieur en exterieur ontwerp met elkaar, en de bogen op de muren zorgen ervoor dat de gehele stijl van deze ruimte zacht en zelfs zacht aanvoelt. Bij het betreden van de ontvangsthal kan men onmiddellijk de orde van de ruimte en de vloeiendheid voelen.

Met het gebruik van de sterke avant-garde rode kleur en de licht verfijnde bruine kleur, tart de gebouwruimte de levenloze en koude aard van de materialen om warmte door de hele ruimte te verspreiden. De stijl van de bogen, het gebruik van licht en schaduw volgen een architecturale taal van eenheid, terwijl ze tegelijkertijd leiden naar een geheel nieuw, baanbrekend podium. De lichtstrip boven de zandtafel zweeft lichtjes in de ruimte. De rennende vorm van de lichtstrip roept de stroom van de poëtische natuur van de architectuur op en communiceert duidelijk de stroom van de ruimte totdat alleen de ware aard van de architectuur doorschijnt, grondig getoond in de zoektocht naar een echt elegante ruimte.

In het sofa-gebied echoot de baksteenrode sofa de toon van de muur, versiert de ruimte mooi, en de dezelfde gebogen vloer-tot-plafond ramen verbeteren het ritme van de ruimte evenals de verbinding met het buitenlandschap. Terwijl het zijn gevoel van hoogwaardige texturen behoudt, is de ruimte ook vol van innovatie en een gevoel van toekomst. De bar toonbank zet de algehele modieuze retrostijl voort, met een nette en gesynchroniseerde lay-out, terwijl verschillende materialen verschillende kleuren en textuurveranderingen brengen en de juiste oranje verlichting een gevoel van elegantie en luxe brengt voor de gasten.

Het Hongbao Tianxi Marketing Center is bekroond met de Zilveren A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie tonen. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en introduceren positieve gevoelens, verbazing en verwondering.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: EH DESIGN GROUP
Afbeeldingscredits: Imagie#1: photographer ingallery Imagie#2: photographer ingallery Imagie#3: photographer ingallery Imagie#4: photographer ingallery Imagie#5: photographer ingallery
Projectteamleden: EH DESIGN GROUP
Projectnaam: Hongbao Tianxi
Projectklant: EH DESIGN GROUP


 Hongbao Tianxi  IMG #2
 Hongbao Tianxi  IMG #3
 Hongbao Tianxi  IMG #4
 Hongbao Tianxi  IMG #5
 Hongbao Tianxi  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp