Tianyoude Private House Wine: Een Uniek Ontwerp Geïnspireerd door de Hoogland Gerstewijn

Een meesterwerk van Saturn Team

Inleiding:

De Tianyoude Private House Wine is een interessant ontwerp dat geïnspireerd is door de authentieke hoogland gerstewijn. Dit unieke ontwerp is gemaakt door het Saturn Team en maakt gebruik van antropomorfe illustraties van drie zeldzame lokale dieren om het geheel levendiger en interessanter te maken. Het ontwerp is gebaseerd op het idee dat alleen de inheemse bevolking de meest authentieke hoogland gerstewijn kan produceren. Het toont de specialisaties binnen het technische vakgebied.

De Tianyoude Private House Wine onderscheidt zich van andere ontwerpen door de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. De Tibetaanse antilope, met zijn volgzame persoonlijkheid en gevoelige smaak, is verantwoordelijk voor het wijnmaken. De bruine beer, met zijn sterke lichaam, mengt de ingrediënten. De wilde jak, een typisch dier uit de alpen, is verantwoordelijk voor het maken van de drank (het maken van sterke drank is altijd gedomineerd door vrouwen). Het hele ontwerp van de buitenverpakking is in de vorm van een cadeauverpakking en maakt gebruik van milieuvriendelijk speciaal papier, wat goed past bij de kenmerken van het plateau-ecosysteem.

Technisch gezien is de Tianyoude Private House Wine gemaakt van milieuvriendelijk speciaal papier om het concept van ecologie beter tot uiting te brengen. De afmetingen van het ontwerp zijn 250mm x 90mm x 200mm. Het ontwerp wordt gepresenteerd door middel van een hot stamping en drukproces.

Het project werd geproduceerd in Shenzhen, China, met een productieperiode van 15 dagen. Het concept van het ontwerp is gebaseerd op het idee van private house wine. Om dit concept beter te interpreteren, heeft de ontwerper drie representatieve dieren van het plateau gekozen en hun kenmerken gecombineerd om een ​​interessant en creatief ontwerp te creëren.

De Tianyoude Private House Wine heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en die bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het ontwerp combineert technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan een betere wereld.

Met zijn unieke concept en aandacht voor detail is de Tianyoude Private House Wine een opvallend ontwerp dat de rijke traditie van de hoogland gerstewijn op een eigentijdse en boeiende manier viert.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Design Department-Saturn Team
Afbeeldingscredits: Design Department-Saturn Team
Projectteamleden: Design Department-Saturn Team
Projectnaam: Tianyoude Private House Wine
Projectklant: Design Department-Saturn Team


Tianyoude Private House Wine IMG #2
Tianyoude Private House Wine IMG #3
Tianyoude Private House Wine IMG #4
Tianyoude Private House Wine IMG #5
Tianyoude Private House Wine IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp