Red Gladiolus: Een Nieuwe Benadering van Luxe Verpakkingen

Een Unieke Nootjes Geschenkdoos van Guangzhou Miguo Food Co.,Ltd

Inleiding

De Red Gladiolus, ontworpen door Guangzhou Miguo Food Co.,Ltd, is een opvallende geschenkdoos voor nootjes die een nieuwe benadering van luxe verpakkingen biedt. Geïnspireerd door de vorm van een dennenappel, combineert dit ontwerp op slimme wijze traditionele elementen met moderne designtechnieken. Met zijn unieke uitstraling en aandacht voor detail is deze geschenkdoos een ware blikvanger die de aandacht van consumenten trekt en hen verleidt tot een aankoop.

De Red Gladiolus onderscheidt zich door zijn kleurenschema van traditioneel Chinees rood en roségoud. Dit kleurenpalet, gecombineerd met trendy elementen, creëert een perfecte mix van traditie en moderniteit. De geschenkdoos heeft de vorm van een gestroomlijnde dennenappel, die niet alleen verwijst naar het merklogo, maar ook naar het concept van groei en kracht. Dit visuele aspect versterkt de premium kwaliteit van de nootjes die erin zitten.

De Red Gladiolus wordt vervaardigd met behulp van hoogwaardige technieken. Het papier heeft een fluweelachtige textuur en wordt gekleurd met roségouden folie. De geschenkdoos is voorzien van lamshuiden gespen, die een vleugje luxe toevoegen aan het openingsproces. Na het openen van de geschenkdoos kunnen consumenten genieten van een selectie nootjes in glazen potten, die ze kunnen openen met de bijgeleverde notenkraker. Daarnaast bevat de geschenkdoos een handleiding waarin meer informatie over het product te vinden is.

De Red Gladiolus is ontworpen en ontwikkeld in Guangzhou, China. Het project begon in augustus 2022 en werd voltooid in november 2022. In december 2022 werd de geschenkdoos geïntroduceerd op de Chinese online markt. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de nootjesmarkt en de voorkeuren van de doelgroep. Dit heeft geresulteerd in een verpakking die de aandacht van consumenten trekt en hun interesse omzet in een aankoop.

De Red Gladiolus heeft verschillende uitdagingen overwonnen om tot dit unieke ontwerp te komen. Het was essentieel om een herkenbare verpakking te creëren die zich onderscheidt van andere producten en het merk differentieert. Door te kiezen voor een ongebruikelijke driehoekige vorm, die overeenkomt met het merklogo, is dit doel bereikt. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de details, zoals de fluweelachtige textuur van het papier en de lamshuiden gespen, om een gevoel van ingetogen luxe te creëren. Deze geschenkdoos heeft zowel praktische als emotionele waarde.

De Red Gladiolus is een visueel aantrekkelijke geschenkdoos die de aandacht trekt van consumenten. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking is het een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een luxe cadeau. Deze geschenkdoos belichaamt de perfecte combinatie van traditie en moderniteit, en laat zien dat verpakkingen een belangrijke rol kunnen spelen bij het aantrekken van consumenten en het stimuleren van de verkoop.

De Red Gladiolus heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp. Deze zilveren prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Met zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheden toont de Red Gladiolus een opmerkelijk niveau van excellentie en wekt het positieve gevoelens van bewondering en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangzhou Miguo Food Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Guangzhou Miguo Food Co.,Ltd
Projectteamleden: Guangzhou Miguo Food Co.,Ltd
Projectnaam: Red Gladiolus
Projectklant: Guangzhou Miguo Food Co.,Ltd


Red Gladiolus IMG #2
Red Gladiolus IMG #3
Red Gladiolus IMG #4
Red Gladiolus IMG #5
Red Gladiolus IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp