3 Mobile Lifestyle Store: Een Moderne en Verfijnde Winkelervaring

Een Unieke Benadering van Mobiele Lifestyle

De ontwikkeling van mobiele netwerken en smartphones heeft de laatste tijd sterk de nadruk gelegd op nieuwe technologie als verkoopargument, evenals manieren om ons werk te vereenvoudigen en ons leven te verbeteren. Het is een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Daarom heeft de onlangs vernieuwde 3 lifestyle winkel mobiele lifestyle als thema genomen om aan te sluiten bij de wens van klanten voor een slimmere, vereenvoudigde en ontspannen levensstijl.

De nieuwe 3 Mobile Lifestyle Store, ontworpen door Yan Yik Lun en Marco Choi, biedt een unieke winkelervaring die de essentie van mobiele lifestyle weerspiegelt. Het ontwerp kenmerkt zich door contrasterende kleuren van zwart en witte strepen die elke hoek van de winkel doorkruisen. Deze opvallende visuele elementen creëren een eigentijdse stijl die de merkkleuren van 3 benadrukt.

Naast de opvallende strepen heeft het ontwerp ook een reguliere winkelindeling gecombineerd met brede diagonale lijnen voor de lineaire lichtbalk en vloerpatroon. Dit zorgt voor een moderne uitstraling die de aandacht trekt. Bovendien is er gebruik gemaakt van een houten afwerking, wat zorgt voor een gevoel van harmonie en eenvoud. Het resultaat is een winkelomgeving die zowel eenvoudig als modern is en esthetische schoonheid op een spontane manier benadrukt.

Deze unieke winkelervaring is niet beperkt tot alleen de verkoopruimte. De 3 Mobile Lifestyle Store biedt ook een speciale klantenservicehoek, genaamd 3 Supreme, die is geïnspireerd op de eersteklas stoelen in vliegtuigen. Hier kunnen klanten genieten van een hoog niveau van privacy dankzij geluidsabsorberende stoffen die als scheidingswanden dienen. Daarnaast is er een multifunctionele ruimte die plaats biedt aan maximaal 40 personen en kan worden gebruikt voor smartphone tutorials, trainingen voor het personeel en diverse evenementen zoals persconferenties, ceremonies en zakelijke bijeenkomsten.

Het ontwerp van de 3 Mobile Lifestyle Store is gerealiseerd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld witte 3D-gestreepte glazen lichtpanelen met gouden accenten gebruikt als kenmerkende achterwand in de 3 Supreme klantenservicehoek. Dit creëert een eenvoudige en elegante sfeer die perfect past bij de algehele uitstraling van de winkel.

De 3 Mobile Lifestyle Store heeft een totale vloeroppervlakte van 150 vierkante meter en is gelegen in Hong Kong. Het project begon in maart 2019 en werd in juli 2019 voltooid. Het ontwerp is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prijs erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp, evenals de technische en artistieke vaardigheden die erin zijn verwerkt.

Met zijn unieke benadering van mobiele lifestyle en verfijnde winkelervaring is de 3 Mobile Lifestyle Store een bestemming geworden voor liefhebbers van kunst, architectuur, ontwerp, innovatie en technologie. Het is een plek waar klanten kunnen genieten van een slimmere, vereenvoudigde en ontspannen levensstijl, terwijl ze worden omringd door een esthetisch aantrekkelijke omgeving.

Beeldcredits: IMO design, Bobby Wu

Auteursrecht: Copyrights behoren toe aan IMO design limited, 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yan Yik Lun
Afbeeldingscredits: IMO design, Bobby Wu
Projectteamleden: Yan Yik Lun Marco Choi Natalie Chan Fung Yeung
Projectnaam: 3 Mobile Lifestyle Store
Projectklant: Yan Yik Lun


3 Mobile Lifestyle Store IMG #2
3 Mobile Lifestyle Store IMG #3
3 Mobile Lifestyle Store IMG #4
3 Mobile Lifestyle Store IMG #5
3 Mobile Lifestyle Store IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp