Crreg Longfor Chenyue: Een Nieuwe Definitie van Luxe Wonen

Ying Rui's Innovatieve Interieurontwerp Verhoogt de Levenskwaliteit

Met een unieke benadering van interieurontwerp, heeft Ying Rui een ruimte gecreëerd die zowel luxueus als functioneel is. Crreg Longfor Chenyue, een modelkamerontwerp, belichaamt de perfecte balans tussen esthetiek en bruikbaarheid, en biedt een warme en comfortabele woonervaring.

Crreg Longfor Chenyue is ontworpen met comfort, emotie en verbinding als kernprincipes. Het ontwerpteam heeft zich ingezet om een warme en comfortabele woonervaring te bieden door de behoeften van moderne gezinsleden voor een huis en leven te verkennen. Tegelijkertijd wordt de gevoelde afstand binnenshuis afgebroken, waardoor de ruimte meer functies kan uitbreiden en de interactie tussen gezinsleden kan worden versterkt.

Wat dit project onderscheidt van andere interieurontwerpen, is de unieke indeling en het gebruik van de ruimte. Het project bestaat uit een modelkamerontwerp met vier slaapkamers, twee woonkamers en twee badkamers, die voldoen aan de diverse behoeften van verschillende gezinsleden. Met een horizontale hal van zes meter en LKD-ontwerp dat de ruimte uitstekend verlicht en transparant maakt, creëert het ontwerpteam een gezellige en open stijl door het ontwerptaal en de fijne en eenvoudige moderne vorm te combineren.

De technologie die wordt gebruikt om dit ontwerp te realiseren, omvat een op maat gemaakte rotswand en metalen roosterontwerp, waardoor de ruimte dynamisch wordt, met een lichte luxe sfeer. De woonkamer en de eetkamer zijn functioneel verbonden, waardoor de grens vervaagt om het gevoel van krapte en drukte op de schaal te elimineren. De open indeling elimineert onnodige stapels en kasten om het voetverkeer duidelijker te maken. De hoofdslaapkamersuite realiseert de functies van slaapkamer, kleedkamer en badkamer, waardoor de levenskwaliteit wordt verbeterd.

Deze innovatieve benadering van interieurontwerp is niet onopgemerkt gebleven. Crreg Longfor Chenyue werd bekroond met de Bronzen A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief geniale ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. Ze worden gewaardeerd voor het opnemen van beste praktijken in kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, ze tonen sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan verbeteringen in de levenskwaliteit, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Met Crreg Longfor Chenyue heeft Ying Rui een nieuwe standaard gezet voor luxe wonen. Het project is een perfect voorbeeld van hoe innovatief ontwerp en doordachte planning kunnen samenkomen om een ruimte te creëren die zowel mooi als functioneel is, en die de levenskwaliteit van de bewoners verbetert.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Light and Shadow Design
Afbeeldingscredits: Light and Shadow Design
Projectteamleden: Ying Rui
Projectnaam: Crreg Longfor Chenyue
Projectklant: Light and Shadow Design


Crreg Longfor Chenyue IMG #2
Crreg Longfor Chenyue IMG #3
Crreg Longfor Chenyue IMG #4
Crreg Longfor Chenyue IMG #5
Crreg Longfor Chenyue IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp