La Bella: Een Tijdloos Luxueus Ontwerp

Een Meesterwerk van Anterior Design Limited

Inleiding

Dit project richt zich op degenen die op zoek zijn naar een tijdloos en duurzaam interieurontwerp, dat niet beperkt wordt door de tand des tijds. Het Modern Classic Design is de perfecte combinatie van klassieke ontwerpelementen met een vleugje minimalistische stijl.

De belangrijkste concept van dit ontwerp is het creëren van een luxueuze sfeer, terwijl het comfort van een moderne en klassieke omgeving behouden blijft. De diagonale valse plafonds geven een moderne uitstraling, gecombineerd met een marmeren entree als eyecatcher. Moderne luxemeubels zoals Fendi en Visionnaire worden veelvuldig gebruikt in het huis.

Modern Classic stijl omvat de kenmerken van het Victoriaanse ontwerp, maar dan op een eenvoudigere manier. De gekozen kleuren voor dit ontwerp zijn beige, grijs, zilver en zwart. Plafondlijsten en wandpanelen met sierlijsten worden in het hele huis gebruikt. Extravagante stoffen zoals fluweel, zijde en kostbaar leer worden gebruikt om een elegante en verfijnde uitstraling te creëren.

Dit 8000 vierkante meter grote huis is verdeeld over twee verdiepingen en biedt een adembenemend uitzicht op zee. Het project is voltooid in april 2020 en bevindt zich in het zuidelijke district van Hong Kong.

Luxe interieurontwerp kan inspireren en persoonlijkheid geven aan verschillende ontwerpstijlen. Met behulp van verfijnde materialen en decadente details kan een gevoel van elegantie worden gecreëerd. In dit project is beige marmeren vloerbedekking en een marmeren entree het belangrijkste element dat zorgt voor een klassieke uitstraling. Door het gebruik van verschillende extravagante stoffen op meubels en inrichting wordt een luxe sfeer gecreëerd.

Een van de uitdagingen van dit ontwerp was de woonkamer, met het hoogste plafond en het grootste raam van het hele huis. De ontwerper heeft een moderne hanglamp gebruikt die past bij het eenvoudige meubilair. Door het gebruik van donkere gordijnen worden de luxueuze meubels benadrukt en wordt het natuurlijke zonlicht in de kamer gereflecteerd.

La Bella is een meesterwerk dat de perfecte balans vindt tussen modern en klassiek. Het ontwerp straalt een tijdloze luxe uit en ontsnapt aan de waan van de dag. Met zijn elegante details en hoogwaardige materialen is dit ontwerp een ware blikvanger.

A' Design Award: Dit ontwerp heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Anterior Design Limited
Afbeeldingscredits: Anterior Design Limited
Projectteamleden: Anterior Design Limited
Projectnaam: La Bella
Projectklant: Anterior Design Limited


La Bella  IMG #2
La Bella  IMG #3
La Bella  IMG #4
La Bella  IMG #5
La Bella  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp