Little Dome: Een Elegante Club die Natuurlijke Esthetiek omarmt

Een Ontwerp van WenLi Wu

Inleiding

De Little Dome, ontworpen door WenLi Wu, is een unieke club in Shenzhen die de schoonheid van de natuur omarmt en een oase van rust biedt te midden van de drukte van de stad. Door het integreren van natuurlijke elementen en het gebruik van een miniatuurplantenlandschap, heeft de ontwerper een elegante en comfortabele ruimte gecreëerd waar mensen naar verlangen.

De inspiratie voor dit ontwerp komt voort uit de liefde van de ontwerper voor de natuur. WenLi Wu heeft geprobeerd om natuurlijke esthetiek in de ruimte te integreren en verschillende natuurlijke elementen te gebruiken om een unieke sfeer te creëren. Het doel was om een plek te creëren waar mensen kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad en kunnen genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

De Little Dome bevindt zich in Shenzhen, een bruisende metropool. Bij het betreden van de ruimte worden bezoekers begroet door een natuurlijk boslandschap, waardoor ze direct de unieke natuurlijke sfeer kunnen ervaren. Het gebruik van een miniatuurplantenlandschap brengt de schoonheid van de natuur naar binnen en creëert een kalmerende en ontspannen omgeving.

Het ontwerpproces van de Little Dome bracht enkele uitdagingen met zich mee. Vanwege de beperkingen van de locatie was het een grote uitdaging om natuurlijke elementen zoals zonlicht en planten binnen toe te voegen en de natuurlijke sfeer in de ruimte tot uiting te brengen. Echter, door creatieve oplossingen en technische expertise te combineren, is het WenLi Wu gelukt om een harmonieuze balans te creëren tussen de natuurlijke en stedelijke omgeving.

De Little Dome is een bekroond ontwerp en heeft in 2021 de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prestigieuze prijs erkent het creatieve en ingenieuze karakter van het ontwerp, evenals de bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van leven. Het ontwerp van WenLi Wu combineert kunst, wetenschap, design en technologie op een unieke manier en maakt de wereld een betere plek.

Met de Little Dome heeft WenLi Wu een elegante club gecreëerd die de schoonheid van de natuur omarmt en een oase van rust biedt in het hart van de stad. Het ontwerp is een inspiratiebron voor anderen die op zoek zijn naar een harmonieuze balans tussen de natuurlijke en stedelijke omgeving.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: WenLi Wu
Afbeeldingscredits: Image #1: Huge Rock Design 2020 Image #2: Huge Rock Design 2020 Image #3: Huge Rock Design 2020 Image #4: Huge Rock Design 2020 Image #5: Huge Rock Design 2020
Projectteamleden: WenLi Wu
Projectnaam: Little Dome
Projectklant: WenLi Wu


Little Dome IMG #2
Little Dome IMG #3
Little Dome IMG #4
Little Dome IMG #5
Little Dome IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp