Tai Yuan Tian Yue: Een Uniek Ontwerp voor een Vastgoedverkoopkantoor

Een Meesterwerk van Tsun Fong

Inleiding:

Het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor is een adembenemend ontwerp dat de perfecte combinatie van beweging en verbeelding belichaamt. Ontworpen door de getalenteerde architect Tsun Fong, is dit project een eerbetoon aan de levendigheid van de oude stad ShanXi. Met zijn unieke eigenschappen en innovatieve ontwerp, is dit vastgoedverkoopkantoor een ware blikvanger.

Het ontwerp van het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor is geïnspireerd op de polylijn, die door de architecten is gekozen als het belangrijkste interieurontwerp. Deze polylijn wordt opnieuw geïnterpreteerd met moderne materialen om de vitaliteit van de oude stad ShanXi te vertegenwoordigen. Het resultaat is een ontwerp dat zowel de traditionele culturele connotatie weerspiegelt als morfologische innovatie impliceert.

Wat dit ontwerp echt uniek maakt, is de manier waarop de polylijn wordt gebruikt om emotie in de interieurruimte op te wekken. De botsing tussen de polylijn en het glas creëert een fantastische chemische reactie, vergelijkbaar met het langzaam openen van een delicate vouwventilator. Het resultaat is een ontwerp dat zo sierlijk, mooi en concreet is dat het de stemming prikkelt met dramatische en romantische visuele zintuigen.

Het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor is gerealiseerd met behulp van moderne materialen zoals marmer, spiegelglas en metaal. Deze materialen worden op een stijlvolle en elegante manier gecombineerd om een artistieke sfeer te creëren die indruk maakt.

Met een totale oppervlakte van 709 vierkante meter biedt het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor voldoende ruimte om klanten te verwelkomen en hen een unieke ervaring te bieden.

Het ontwerpteam, onder leiding van Tsun Fong, heeft hard gewerkt om de visie van het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor tot leven te brengen. Het team bestond uit getalenteerde individuen zoals Chen Yu Sheng, die hebben bijgedragen aan het succes van dit project.

Van de vorm van de gevel van het gebouw tot het interieur, worden de polylijnelementen opnieuw gerangschikt en gecombineerd om meer rijke en diverse geometrische vormen af te leiden. Dit zorgt voor een boeiende en interactieve ervaring voor bezoekers van het vastgoedverkoopkantoor.

Het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor is gelegen in Tai Yuan en het project begon in april 2019 en werd voltooid in augustus 2019. Ondanks de korte tijdspanne die door de opdrachtgever werd gegeven, slaagde het team erin om het ontwerp van het interieur en de inrichting tijdig af te ronden.

Het ontwerp van het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor is gebaseerd op diepgaand onderzoek en inspiratie uit de traditionele Chinese vouwventilator. Door de vorm van de vouwlijn te extraheren en toe te passen op de wandvorm, wordt de ruimte sensibel uitgedrukt in rationaliteit. Interessante ronde ornamenten worden toegevoegd om het ontwerp compleet te maken.

Het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor heeft enkele uitdagingen gekend, waaronder de korte tijdsperiode die door de opdrachtgever werd gegeven. Ondanks deze uitdagingen slaagde het team erin om het ontwerp op tijd te voltooien, met verbluffende resultaten.

Met behulp van traditionele vouwventilatoren als belangrijkste ontwerpelement voor de interieurdecoratie, worden de vouwventilatoren gepermuteerd en gepresenteerd met moderne materialen. Dit resulteert niet alleen in een weerspiegeling van de traditionele culturele connotatie, maar impliceert ook morfologische innovatie. Door de combinatie van de vorm van de polylijn en het glas ontstaat er een prachtig en levendig visueel gevoel, dat de gebruikers een dramatische en romantische sfeer biedt.

Fotograaf: Xiangyang Tao

Het ontwerp van het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor is een bekroond meesterwerk. Het heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen van topkwaliteit die uitblinken in expertise en innovatie. Het Tai Yuan Tian Yue vastgoedverkoopkantoor is een uitstekend voorbeeld van technische perfectie en artistiek vakmanschap, en wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op bij degenen die het ervaren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Tsun Fong
Afbeeldingscredits: Photographer/Xiangyang Tao
Projectteamleden: Tsun Fong Chen Yu Sheng
Projectnaam: Tai Yuan Tian Yue
Projectklant: Tsun Fong


Tai Yuan Tian Yue  IMG #2
Tai Yuan Tian Yue  IMG #3
Tai Yuan Tian Yue  IMG #4
Tai Yuan Tian Yue  IMG #5
Tai Yuan Tian Yue  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp