Beimu: Een Unieke Vlaggenschipwinkel die Ruimte en Merkidentiteit Combineert

Een Meesterwerk van Huson

Inleiding

Beimu, een toonaangevend merk op het gebied van huisinrichting, heeft onlangs zijn vlaggenschipwinkel geopend. Ontworpen door Huson, directeur van ODO office, belichaamt deze winkel een unieke benadering van ruimteontwerp en merkidentiteit. Met een focus op het versterken van de interactie tussen klanten en het merk, is Beimu een ware parel geworden in de wereld van commerciële tentoonstellingen.

De inspiratie voor dit ontwerp komt voort uit de veranderende bedrijfsmodellen en de manipulatie van consumentenpsychologie in het huidige tijdperk. Huson begrijpt dat het ontwerp van moderne commerciële ruimtes niet alleen afhankelijk is van esthetische oordelen, maar ook de verantwoordelijkheid draagt om een merkidentiteit over te brengen. Het internet heeft ruimte getransformeerd tot een nieuwe wereld van realiteit en virtualiteit, en Huson heeft deze dualiteit omarmd om een unieke ervaring te creëren voor bezoekers van de Beimu vlaggenschipwinkel.

De Beimu vlaggenschipwinkel is gevestigd in Dongguan en beslaat een oppervlakte van 800 vierkante meter. Het ontwerp omvat een opvallende gevel met eenvoudige lijnen en zwart-witte kleurblokken. Een raam van slechts 3,3 vierkante meter biedt een glimp van de winkel aan voorbijgangers en fungeert als het "oog en de ziel" van de winkel. Het raam creëert een nieuwsgierigheidseffect en trekt de aandacht van potentiële klanten. Binnenin de winkel creëren de combinatie van spiegels, trappen en slim gebruik van licht een unieke sfeer die de bezoekers betovert en hen verbindt met de ruimte.

Het ontwerp van de Beimu vlaggenschipwinkel is gericht op het verminderen van de commerciële kenmerken van de ruimte en het creëren van een omgeving waarin klanten zich op hun gemak voelen. Huson heeft verschillende onderhandelingsscenario's gecreëerd, waarbij tafels en stoelen van verschillende schalen en stijlen worden gecombineerd. Deze elementen laten zien dat de ruimte niet alleen dient als een plek voor commerciële onderhandelingen, maar ook als een ontmoetingsplaats voor oude vrienden en een plek voor ontspanning en rust voor de omwonenden.

Het project begon in april 2020 en werd in september 2020 voltooid. Het resultaat is een vlaggenschipwinkel die niet alleen de merkidentiteit van Beimu versterkt, maar ook een unieke ervaring biedt aan bezoekers. Het ontwerp van Huson is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent de creatieve en ingenieuze benadering van het ontwerp, evenals de technische en artistieke vaardigheden die zijn toegepast.

Met de Beimu vlaggenschipwinkel heeft Huson een meesterwerk gecreëerd dat de grenzen van ruimteontwerp en merkidentiteit verlegt. Het ontwerp weerspiegelt de unieke visie van Beimu en biedt klanten een onvergetelijke ervaring. Bezoekers worden uitgenodigd om de ruimte te verkennen, te onderhandelen en te ontspannen, terwijl ze zich onderdompelen in de charme van de Beimu lifestyle.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Liu Yao, Zheng Ran and Zou Yuhua
Afbeeldingscredits: Picture#0000:photographer Ouyang yun,2020 Picture#0001:photographer Ouyang yun,2020 Picture#0002:photographer Ouyang yun,2020 Picture#0003:photographer Ouyang yun,2020 Picture#0004:photographer Ouyang yun,2020
Projectteamleden: HUSON Zhou Yanjie Yi Yongxian Lin Wuyuan Ye Bohui Tang Xiaobo
Projectnaam: Beimu
Projectklant: Liu Yao, Zheng Ran and Zou Yuhua


Beimu IMG #2
Beimu IMG #3
Beimu IMG #4
Beimu IMG #5
Beimu IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp