Graceful Home: Een Warm en Sierlijk Appartement in Taipei

Ontworpen door Ping-Hsin Chen

Inleiding:

Het huis is de plek waar liefde, vreugde en gelach samenkomen. In het appartement Graceful Home, ontworpen door Ping-Hsin Chen, wordt de filosofie van het leven op een warme en sierlijke manier tot uiting gebracht. Met een focus op menselijke kunst en een ontspannen sfeer, brengt dit ontwerp nieuwe kleuren en stijlen naar voren die de exclusieve charme van een huis vol warmte en gratie weerspiegelen.

Graceful Home is gelegen in Taipei City, Taiwan en heeft een oppervlakte van 132,2 vierkante meter. Het oorspronkelijke huis had één woonkamer, één eetkamer, één keuken en twee slaapkamers. Het herontwerp richtte zich op het herindelen van de openbare ruimte om een soepele verkeersstroom, verbeterde interactieve ruimtes en een betere lichtinval en luchtkwaliteit te creëren.

Ontwerper Ping-Hsin Chen heeft gebruik gemaakt van heldere en witte ruimtes, met subtiele zwarte geometrische accenten en ronde meubels die zorgen voor een moderne residentiële esthetiek. De ruimtes zijn ruim, licht en ideaal om te delen met het gezin. Daarnaast is er een speciale speelruimte voor kinderen gecreëerd, waar ze veilig kunnen spelen en zich kunnen vermaken.

Het kleurgebruik in Graceful Home is zorgvuldig gekozen om de emotie van het leven en de stijl van de ruimte tot uiting te brengen. Door het gebruik van hout, zachte kleuren en verlichtingsarmaturen ontstaat er een warme, comfortabele en verfrissende sfeer in het huis. De open ruimte en de materialen met heldere texturen dragen bij aan de aangename ambiance van de ruimte.

Graceful Home is niet alleen een plek waar het gezin samenkomt, maar ook een ruimte waar de moeder vrij kan spelen met haar kinderen en interactie kan hebben, zelfs in de keuken. Het is een thuis waar kinderen gelukkig kunnen opgroeien en waar de hele familie kan genieten van een heldere en ruime omgeving.

Graceful Home is een bekroond ontwerp en heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2020. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die zowel praktisch als innovatief zijn en voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van Ping-Hsin Chen wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.

Graceful Home, ontworpen door Ping-Hsin Chen, is een voorbeeld van een warm en sierlijk appartement waarin de filosofie van het leven tot uiting komt. Met een doordachte herindeling van de ruimte, een zorgvuldig kleurgebruik en aandacht voor detail, is dit ontwerp een inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle woonomgeving.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ping-Hsin Chen
Afbeeldingscredits: Jimmy Lee
Projectteamleden: Director: Ping-Hsin Chen
Projectnaam: Graceful Home
Projectklant: Ping-Hsin Chen


Graceful Home IMG #2
Graceful Home IMG #3
Graceful Home IMG #4
Graceful Home IMG #5
Graceful Home IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp