Fido Dido House by 7UP Free

Een Experientiële Installatie in Londen

Inleiding

De PepsiCo Design & Innovation heeft in samenwerking met 7UP Free het Fido Dido House gecreëerd in Covent Garden, Londen. Deze installatie, geïnspireerd door de terugkeer van de 90s icoon Fido Dido, nodigt Londenaren uit om te ontspannen zoals Fido. Het tweedaagse evenement bood onder andere een koelkast om af te koelen, hangmatten om te relaxen, een interactieve muur waarop bezoekers konden tekenen, rustgevende muziek en 7UP Free productmonsters.

Body

Het team heeft een 3D-versie van Fido's 2D zwart-witte wereld ontwikkeld, samen met een meeslepende ervaring die mensen meenam in een denkbeeldige wereld voor Fido. Het idee was om bezoekers onder te dompelen in Fido's universum en hen uit te nodigen om gewoon zichzelf te zijn, waarmee de campagneboodschap tot leven werd gebracht. Elk aspect van de ruimte is zorgvuldig overwogen, van Fido's kledingkast met iconische outfits tot de Fido Flakes in de keukenkast.

Conclusie

Het Fido Dido House is een unieke en meeslepende ervaring die de bezoekers uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de wereld van Fido Dido. Deze installatie, bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Event en Happening Design, toont de creatieve en technische vaardigheden van het team achter dit project. Het draagt bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven en maakt de wereld een betere plek.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Fido Dido House by 7UP Free
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Fido Dido House by 7UP Free  IMG #2
Fido Dido House by 7UP Free  IMG #3
Fido Dido House by 7UP Free  IMG #4
Fido Dido House by 7UP Free  IMG #5
Fido Dido House by 7UP Free  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp