In Chali: Een Meeslepende Visuele Tentoonstelling voor Thee

Een Unieke Samensmelting van Theecultuur, Visuele Kunst en Merkconcept

Met de kerngedachte "De rivieren en bergen zijn verweven in de thee" creëren digitale, meeslepende projecties en aanraakgevoelige, audiovisuele interactieve installaties een veld dat de ruimte en tijd overstijgt en de kijker uitnodigt voor een grenzeloze reis van vorm, gehoor, zicht, geur en aanraking.

In Chali is een meeslepende interactieve visuele tentoonstelling voor het theemerk genaamd Chali. Deze tentoonstelling neemt thee als thema en presenteert op dynamische en interactieve wijze de bergen, rivieren, planten en theeblaadjes van China, waarbij de geest van de theecultuur diep wordt belichaamd. Wanneer het publiek de tentoonstellingsruimte betreedt, kunnen ze op een meeslepende manier de landschappen van China ervaren, en de ruimte verspreidt ook de geur van thee via het geursysteem, waardoor de oosterse schoonheid volledig tot uiting komt door middel van visuele, auditieve en olfactorische zintuigen. Dit werk integreert perfect theecultuur, visuele kunst en merkconcept.

De tentoonstelling is geïnspireerd door het idee dat de rivieren en bergen verweven zijn in de thee. Dit idee wordt visueel tot leven gebracht door middel van digitale media kunst, projectiemapping, bewegingsontwerp en somatosensorische interactie. Het resultaat is een meeslepende ervaring die de kijker uitnodigt om op een grenzeloze reis te gaan en de schoonheid van de Chinese natuur en theecultuur te verkennen.

In Chali is gemaakt door Leung MukChi en vond plaats op 20 mei 2021 in K11 in Guangzhou, Guangdong, China. Het is een uniek kunstwerk dat de grenzen tussen kunst, design en merkbeleving vervaagt. Door de combinatie van technologie, kunst en de rijke tradities van de Chinese theecultuur, biedt In Chali een unieke en betoverende ervaring voor het publiek.

Dit ontwerp is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Evenement- en Happeningdesign. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het werk wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Leung MukChi
Afbeeldingscredits: Leung MukChi
Projectteamleden: Leung MukChi
Projectnaam: In Chali
Projectklant: Leung MukChi


In Chali  IMG #2
In Chali  IMG #3
In Chali  IMG #4
In Chali  IMG #5
In Chali  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp