Air Of Elegance: Een Elegant Ontwerp voor een Moderne Woning

Een unieke residentie ontworpen door Chiu Wu

Inleiding

De Air Of Elegance is een adembenemend ontwerp dat het comfort van een luxe hotel combineert met de warmte van een huiselijke omgeving. Ontworpen door de getalenteerde Chiu Wu, biedt deze woning een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Met zijn moderne eenvoud en open ruimtes, is de Air Of Elegance een ware blikvanger.

De inspiratie voor dit ontwerp kwam voort uit de wens van de klant om een rustige en elegante levensstijl te ervaren. De ontwerpers hebben de lay-out van de woning aangepast aan de behoeften van het gezin, met speciale aandacht voor de kinderen. Elk gebied is zorgvuldig ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving te bieden voor de kinderen, terwijl de ouders kunnen genieten van een verfijnde levensstijl.

Wat de Air Of Elegance echt uniek maakt, zijn de gebruikte materialen en technieken. Marmer, Silestone, geïmporteerde tegels en een visgraatparketvloer creëren een gevoel van luxe en verfijning. Het gebruik van Europees geïmporteerd meubilair en hoogwaardige afwerkingen zoals leer en pianolak voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Daarnaast zorgen tawny glas en geborsteld houtfineer voor een moderne uitstraling.

De Air Of Elegance heeft een oppervlakte van ongeveer 122 vierkante meter en beschikt over een ruime entree, een open studie, een eetkamer en keuken, evenals 3 slaapkamers en 2 badkamers. De indeling is zorgvuldig ontworpen om een optimale benutting van de ruimte te garanderen, terwijl de open ruimtes een gevoel van vrijheid en licht creëren.

De uitdaging bij dit ontwerp lag in het vinden van de juiste balans tussen open ruimtes en privacy. Dankzij de grote ramen was het niet mogelijk om de ruimtes met traditionele scheidingswanden te scheiden. Het ontwerpteam moest daarom creatieve oplossingen bedenken, zoals speciaal gevormde kasten, om de ruimte optimaal te benutten zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijkheid.

Het resultaat is een ontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt. De Air Of Elegance is een ware oase van rust en comfort, waar de bewoners kunnen genieten van een elegant leven in een moderne omgeving.

De Air Of Elegance is een bekroond ontwerp en heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interieur, Retail en Tentoonstellingsontwerp. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die zowel praktisch als innovatief zijn en voldoen aan de hoogste professionele normen.

Met zijn unieke mix van modern design, functionaliteit en elegantie is de Air Of Elegance een ware blikvanger in de wereld van interieurontwerp. Het is een perfect voorbeeld van hoe een woning kan worden omgetoverd tot een oase van rust en schoonheid.

Locatie en Tijdsbestek: Het project werd voltooid in augustus 2018 in Zhubei City, Hsinchu County, Taiwan.

Design Team: Chiu Wu, Huang Jo Hsi

Tags: Modern eenvoudige stijl, Open ruimte, Open haard, Boutique hotel, Zonovergoten keuken, Woningontwerp

Met de Air Of Elegance heeft Chiu Wu een ontwerp gecreëerd dat de perfecte balans vindt tussen functionaliteit, esthetiek en comfort. Dit unieke ontwerp is een ware blikvanger en biedt de bewoners een elegante en verfijnde levensstijl.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: HUANG JO HSI
Afbeeldingscredits: HUANG JO HSI
Projectteamleden: WU CHIU HUANG JO HSI
Projectnaam: Air Of Elegance
Projectklant: HUANG JO HSI


Air Of Elegance IMG #2
Air Of Elegance IMG #3
Air Of Elegance IMG #4
Air Of Elegance IMG #5
Air Of Elegance IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp