Hsu House: Een Uniek Ontwerp dat Ruimte en Flexibiliteit Combineert

Een Residentieel Appartement Ontworpen door Chen-Yu Ho en Nien-Ting Hsu

Inleiding:

Het Hsu House, ontworpen door Chen-Yu Ho en Nien-Ting Hsu, is een uniek residentieel appartement dat ruimte en flexibiliteit combineert. Geïnspireerd door de interactie tussen solide objecten en mensen, biedt dit ontwerp een open en veelzijdige leefruimte voor het hele gezin. Met behulp van "Living Objects" en "Color Planning" creëert het Hsu House een levendige en natuurlijke leefomgeving.

Body:

De kern van het Hsu House is de keukeneiland, dat fungeert als het centrale punt van het appartement. Met zijn vloeiende en zachte vormgeving zorgt het keukeneiland voor een harmonieuze en spirituele sfeer. Daarnaast is het kleurenpalet zorgvuldig gekozen om te passen bij het tropische klimaat en het externe landschap.

Een ander opvallend kenmerk van het Hsu House is de boekenkast, die voornamelijk is gemaakt van ijzer en hout. Door het gebruik van lichte materialen wordt de zwaarte van traditionele boekenkasten vermeden en wordt de aardse uitstraling van de muur benadrukt.

De entree van het appartement is gemaakt van glazen bakstenen, die zorgen voor transparantie en privacy tussen de binnen- en buitenruimte. Deze eigenschap weerspiegelt de gevoeligheid voor zonlicht en beweging, en creëert een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.

Het Hsu House is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het interieur is zorgvuldig samengesteld om de dagelijkse activiteiten van het gezin te ondersteunen. Van de keukeneiland tot de boekenkast en de eettafel, elk element is ontworpen om een naadloze verbinding te creëren tussen de verschillende leefruimtes.

Conclusie:

Het Hsu House, ontworpen door Chen-Yu Ho en Nien-Ting Hsu, is een uniek residentieel appartement dat ruimte en flexibiliteit combineert. Met behulp van "Living Objects" en "Color Planning" wordt een levendige en natuurlijke leefomgeving gecreëerd. Het Hsu House is een inspirerend voorbeeld van hoe design kan bijdragen aan een harmonieuze en functionele leefruimte.

Afbeeldingscredits:

Afbeelding 1: HH2O Design Workshop, Entree, 2021.

Optionele Afbeelding 1: HH2O Design Workshop, Diatomite Wall en Boekenkast, 2021.

Optionele Afbeelding 2: HH2O Design Workshop, Keukeneiland, 2021.

Optionele Afbeelding 3: HH2O Design Workshop, Glazen Bakstenen Muur, 2021.

Optionele Afbeelding 4: HH2O Design Workshop, Eetkamer, 2021.

Intellectueel Eigendomsbericht:

Copyright behoort toe aan HH2O Design Workshop, 2021.

Prijzen en Erkenning:

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het Hsu House wordt geprezen om zijn integratie van beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CHEN YU HO
Afbeeldingscredits: Main image is Image #1: HH2O Design Workshop, Entrance, 2021. Optional Image #1: HH2O Design Workshop, Diatomite Wall and Bookcase, 2021. Optional Image #2: HH2O Design Workshop, Kitchen Island, 2021. Optional Image #3: HH2O Design Workshop, Glass Brick Wall, 2021. Optional Image #4: HH2O Design Workshop, Dining Room, 2021.
Projectteamleden: Architect: Chen-Yu Ho Designer: Nien-Ting Hsu
Projectnaam: Hsu
Projectklant: CHEN YU HO


Hsu IMG #2
Hsu IMG #3
Hsu IMG #4
Hsu IMG #5
Hsu IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp