Ontwerpnaam: Simple Bio Wine

Ontwerper: Pavel Kozlov

Inleiding

De Simple Bio Wine is een uniek ontwerp van Pavel Kozlov dat zich richt op het promoten van biologische en natuurlijke wijnen. Het ontwerp omvat illustraties en een catalogus voor de speciale BIO-afdeling van het bedrijf Simple Wine. Met behulp van de "papierknip" -stijl en een lichte groene kleur, weerspiegelt het ontwerp de natuurlijkheid en duurzaamheid van de wijnen.

De inspiratie voor dit ontwerp kwam voort uit de landschappen van wijnproductie. Elke illustratie is geïnspireerd op deze landschappen en is gemaakt in de "papierknip" -stijl om de natuurlijkheid van de wijn te symboliseren. Het doel van de illustraties en de catalogus is om de groene, biologische en organische wijnen te tonen die het bedrijf aanbiedt.

Het ontwerp van de Simple Bio Wine onderscheidt zich door de unieke illustraties en de catalogus voor de speciale BIO-afdeling van Simple Wine. De hoofdcontour en kleurschets van de illustraties zijn gemaakt in Illustrator en vervolgens afgewerkt in Photoshop. Het ontwerp is gerealiseerd met behulp van traditionele ontwerptechnieken zonder het gebruik van 3D-editors of andere nieuwe technologieën.

De catalogus heeft bijna een vierkant formaat met een breedte van 200 mm en een hoogte van 180 mm. Het bevat 140 pagina's en is gedrukt in een oplage van 5000 exemplaren voor klanten van het bedrijf. De afbeeldingen in het ontwerp zijn gemaakt door Pavel Kozlov in 2019.

Het ontwerp van de Simple Bio Wine is gemaakt tussen mei 2019 en juli 2019. Het is een project van Simple Wine, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en verkoop van alcoholische dranken en water. Het ontwerp is bedoeld om de natuurlijke en organische wijnen die het bedrijf aanbiedt te promoten.

Het ontwerp van de Simple Bio Wine is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Print en Published Media Design in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Het auteursrecht van het ontwerp berust bij Pavel Kozlov, 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Pavel Kozlov
Afbeeldingscredits: Image #1: Illustrator, designer / Pavel Kozlov, 2019 Image #2: Illustrator, designer / Pavel Kozlov, 2019 Image #3: Illustrator, designer / Pavel Kozlov, 2019 Image #4: Illustrator, designer / Pavel Kozlov, 2019 Image #5: Illustrator, designer / Pavel Kozlov, 2019
Projectteamleden: Pavel Kozlov
Projectnaam: Simple BIO Wine
Projectklant: Pavel Kozlov


Simple BIO Wine IMG #2
Simple BIO Wine IMG #3
Simple BIO Wine IMG #4
Simple BIO Wine IMG #5
Simple BIO Wine IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp